Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Başkanlık seçimi için oy kullanımı saat 15:00'te sona erecek. 4 binin üzerinde oy kullanıldığı ifade ediliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun a oy verenlerin tek tek tespit edilip kulüpten ihracı gerekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0001698292001-1.jpg

Eğer ciddi isen; tam da senin filmin bu işte... Çok memnun kalacaksın emin ol...

Hain Dursun şimdiden terk etsin ülkeyi, 3. bile olamayacak.

Süleyman Rodop

Kongre de son dakika.. Kimi görsem “ dursun Özbek bana sportif A.Ş de görev verecek “ diyor. Anlamadığım 5 kişilik yer için 1500 kişiye söz mü verildi?

FLAŞ | Emir Sarıgül: Mustafa Cengiz bir 3 yıl daha devam etmeli. Albayrak ile uyumları gayet iyi.
(Süleyman Rodop)

Son 17 dk bakalım ne olacak. Ozan ve Dursun benim için aynı

Yeni gelecek yönetimin kendi dönemini yoğun şekilde araştırmasından ciddi anlamda endişeleniyor. Bu yüzden Ozan kazanırsa “Sana seçimi ben kazandırdım, o yüzden benimle uğraşma” diyebilmek için destek vermeyi düşünüyor ama bir taraftan da seçimi 3.bitirmeyi egolarına yediremiyor.

Statükonun desteği çoğunluklu olarak Ozan Korkut’a gitti. Statükonun yeni prensi Ozan. Seçimi kaybetse bile onu parlatmaya devam edecekler fakat katılımın yüksek olması Mustafa Cengiz’in elini güçlendirdi.

@gskulis_1905

Parlatma iddiası doğru. Diğer seçimler için hazırlıyorlar şimdiden Ozan’ı. Kazanamazsa bile 2 seçim sonrası garanti olur.

2 seçim sonra hocamız TD lüğü bırakıp başkanlığa geçecek.Kimse 2 seçim sonrasının planlarını yapmasın da

suleyman RODOP dursun gavatinin foyasini ortaya cikarmis

Galatasaray Genel Kurulu'nda oylama saat 15.00'te bitecek ve ardından sayıma geçilecek.

Şu ana kadar 4215 oy kullanıldı.

imparator cem davran agabey de aday olsa iyi olur artik

Cengiz kazanamadığı sürece kaybettik...
Başka izahı yok....

Çünkü Terim + Albayrak cephesi düştü demektir..

Geri
Üst Alt