Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.237
- 6.163
- 1.048
bakalım ilk sandıklarda Ozan Korkut ekibi Dursun'dan ne kadar oy çaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla 4 üzeri bana mucize gibi geliyor...Yine de yakın bir yarışla Mustafa Cengiz diyorum, ikinci Dursun Özbek...Seçim diğer kaybedeni Ozan Korkut-Adnan Öztürk-Burak Elmas-Mete İkiz; kazananı Ali Fatinoğlu gelecek için...4465 katılım.
Garibaniz biz... Cengizin arkasinda biz taraftarlar, Terim + Polat var isteYav he he.
Valla 4 üzeri bana mucize gibi geliyor...Yine de yakın bir yarışla Mustafa Cengiz diyorum, ikinci Dursun Özbek...Seçim diğer kaybedeni Ozan Korkut-Adnan Öztürk-Burak Elmas-Mete İkiz; kazananı Ali Fatinoğlu gelecek için...
Yok üstat tam tersi...Katilim çok olduğu na göre dursunun başkanlığı hayırlı olsun.
Ocak seçimi'nde saat 7'yi falan bulmuştu ama?
2 saat 34 dk sonra belli olur renkdaş.Yok üstat tam tersi...
Neyse sen kaçma sarper hem şampiyon olursak hem de mustafa cengiz kazanırsa tebrik edip peşimi bırakacaktın artık musallat olmayacatın unutma sakın buradayım...Ben de senin gibi düşünüyordum da,beklenenden fazla farkla kazanacak gibi Mustafa Cengiz.
bende Korkutun. Gencleri cagirmislardi katilima her yerden (Cakmak,Elmas felan)Katilim çok olduğu na göre dursunun başkanlığı hayırlı olsun.
Bence de renktaş %50 üzeri katılım inanılır gibi değil...Herkes Dursun baskan olacak diye ne kadar korktuysa, tarihi rekor geliyor, katilim icin herhalde.
Korkuttan bir bok olmaz. Dursun bey cengiz başkana 300 oy fark basarak seçilir.bende Korkutun. Gencleri cagirmislardi katilima her yerden (Cakmak,Elmas felan)
4801 SECMEN!
İlk sandık duayenler sandığı fazla oy çalamazlar...bakalım ilk sandıklarda Ozan Korkut ekibi Dursun'dan ne kadar oy çaldı