Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.659
- 55.826
- 4.478
bana göre Bos oy iste. Bu ne yaBEyaz liste boş oy demek değil Musap. 4 listeden kendi yönetimini kuruyor. Best of albümü gibi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana göre Bos oy iste. Bu ne yaBEyaz liste boş oy demek değil Musap. 4 listeden kendi yönetimini kuruyor. Best of albümü gibi![]()
Seçim bitsin.mustafa cengiz başkan seçilsin bu yine dursun başkan oldu der.Dursun diyor nevzat
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Degerli bi galatasaray neferini bu sekilde gormek uzuntu verici bi gelisme.ali fatinoglu'nun surati sirke satiyor, sonuncu olan belli.
Gönlümün el vermediği tahminlerde bulunmayı dillendirmeyi sevmiyorum . Gerçi ben de Mustafa Cengiz'in seçileceğini düşünüyorum . Sonra da Uğur Bey konu felan açar ben demiştim ben bilmiştim Türkiye'de ilk ben söyledim tebrik edin beni diyeUğur beyin yüksek katılım mustafa başkana yarar demesinden sonra dursunun başkanlığı kesinleşti gibi geliyor ne dersin?
Dursun diyor nevzat
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Evet ama önemli olan seçim sonucu...Uğur Bey yine bilmişsiniz 4801 oy kullanılmış tam sizin dediğiniz kadar tebrikler .