Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.370
- 6.279
- 1.048
Dursun kalsın tüm sandıklar açıklanana kadar, puhahahhaaaaaaa.
keyfim yerine geldi
Kamera Dursun'u göstersin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun kalsın tüm sandıklar açıklanana kadar, puhahahhaaaaaaa.
keyfim yerine geldi
Evet bir insan bu kadar donanımlı olup da bu kadar mı feraset yoksunu olur adamın tahminleri hep berbat bitirdi kendini resmen...Senin gibi apoletli biri Ozan Korkut gibi bir dünkü çocuğun listesine nasıl girer???en cok su adnan öztürk denen herifin suratini merak ediyorum. adi sani duyulmamis yeni yetme ozan korkutun listesine girmis ückagitci, bir de sunu baskan olarak görmek isteyenler vardi. onda aday olacak cesaret nerede?
vertigo reis tamamen sildi kendini artık kimse kendine itibar etmez.en cok su adnan öztürk denen herifin suratini merak ediyorum. adi sani duyulmamis yeni yetme ozan korkutun listesine girmis ückagitci, bir de sunu baskan olarak görmek isteyenler vardi. onda aday olacak cesaret nerede?
Karısı şunu güzelce dövse seçimden sonra ne güzel olurdu
Bence de...Olması gereken oluyor çok şükür. Şaşırılacak bir durum yok bence.
nevzat öyle boyle satılık degil biraz dinledim çıldırıyor.Nevzat Dindar: Dursun Özbek ilk sandıklarda 250-300 fark atarım diyordu.
Puahahahaha
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık
Seçim bitti, rahat rahat yazayım. Kim kimin oyunu bölmüş, buyrun izleyin!
Yasin Çakmak yazmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef öyle...vertigo reis tamamen sildi kendini artık kimse kendine itibar etmez.