- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
Son zamanlarda gördüğüm uzak ara en güzel paylaşım kullanım izni istiyorum mirim???
Google‘da buldum tabii kulanabilirsin xD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son zamanlarda gördüğüm uzak ara en güzel paylaşım kullanım izni istiyorum mirim???
44 yaşındaki Ozan Korkut zor seçilir.
Maalesef Dursun şanslı duruyor şu an için.
Mustafa Cengiz ise sırtından vurulmuş durumdadır muhtemelen.
Divan Kurulu Başkanlığı'ndan bildirilmiştir
Cengiz yalan artık.
44 yaşında adama da önyargı olur.
Aradan Dursun sıyrılabilir.
Haftaya Ali koç da kazandı mı ülkede pislik yönetici kalmayacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkarıp masaya vurmuşsun sayın Cundiste bilirkisi sifatiyla forumda kol gezen mentaliteye trajik bir ornek.
Çıkarıp masaya vurmuşsun sayın Cund![]()
ali koç seçilirse pislik konusunda azizi aratmayacak emin olun. o adamdaki büyük kibri hareketlerinden anlayabilirsin, ilk gerginlikte rakiplerine sallayacak bi tip var ali koçtaHaftaya Ali koç da kazandı mı ülkede pislik yönetici kalmayacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye alindin ki
Tamam iste soruyorum nece bu yani ne deme hangi yoreye ait
Cevap gelecektir birazdan :cool:kafasina da vurdum cat diye heis
Daha beter oali koç seçilirse pislik konusunda azizi aratmayacak emin olun. o adamdaki büyük kibri hareketlerinden anlayabilirsin, ilk gerginlikte rakiplerine sallayacak bi tip var ali koçta
Dursun ve Ozan diye Galatasaray baskani mi olur ayrica? Isimden kaybetmeleri lazimdi zaten, kimse hakaret algilamasin
3'ünü toplasan 1 Cengiz etmiyor ayrica. Bir de olaya böyle baksin saksakci Nevzat gibiler. Ciddi muhalif oylar var diyordu falan, yasiyor mu acaba hain?
Kaya Bey'in rütbesi uğurlu geldi diyebilir miyiz?Hepsini üst üste koydu sanırım Cengiz başkan
Ozan çok genç modern isim...Dursun da çok lokal demek istiyorlar herhalde...Ozan güzel isim ne alaka
Şampiyon GALATASARAY yazdırdık