Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.166
- 70.322
- 4.918
Birlik olup Onur'u darlayalım derim Naci!Öylesine yazdım Eşrefin seçileceği 50 km öteden belli ama prova yapmak iyidir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birlik olup Onur'u darlayalım derim Naci!Öylesine yazdım Eşrefin seçileceği 50 km öteden belli ama prova yapmak iyidir![]()
Eşref'in 1500-2000 oyu var gibi. Ama Yiğit Şardan'a oy atanlar Metin Öztürk'e atacak komple gibi bu da onu 1500 oya getirir. Elmas'a atanların tercihi belirleyici olacaktır burada. Farkın çok fazla olacağını düşünmüyorum.Eşref kazanacak, takibe gerek yok.
Erman Toroğlu nun söylediğine göre bu hafta Eşref Hamamcıoğlu yemek daveti vermiş ve hesabı başkalarına ödetmiş.
Okan Hocamdan bahsediyor.fatih terim değil sanırım hamza hamzaoğlu çünkü gönderilecek büyük ihtimal eyüpspor'dan
fatih terim değil sanırım hamza hamzaoğlu çünkü gönderilecek büyük ihtimal eyüpspor'dan
Hamza taraftarı ayağa kaldırmaz bence ya futbolcuyken şampiyonluklar yaşamış biri de olabilir.