Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Sibel dizisine döndü mevzu.Galatasarayin hayrina baska bi aday cikacaksa surec uzasin.neticede jupiter once koca,sonra bogaya girecekken akli basinda güçlü kisiler bu firsati degerlendirmeli😜
Belmasın istifa etmesi hususunda venüsün fikriyatı nedir sergenim.

Her şeye peki de 10Bin vs üye var değil mi ?

Şimdi nasıl kurullar beğenmediği başkanı ibrasızlıkla indiriyor algısı yayılmış halde (ki iyi bir yol değil - aha göryoruz işte)

Aynı şekilde bu üyeler davalara dahil olarak - dava açarak beğenmedikleri aday listeleri oluncada mızıkçı gibi işe çomak sokuyor öyle mi? hadi bunu atlattın sonrasında başka birinin bir şey yapmayacağı ne malum...

abi komedi resmen. trajik bir komedi. içeriden her kimse bunlara vesile olan (kimse tek başına ismini atmaz ortaya böyle - vardır bunun arkasında bir grup )

Kulüp yeni sezona hazırlanamasın diye oyalıyorlar bizi diye yorumluyorum süreci.

Kulüp yeni sezona hazırlanamasın diye oyalıyorlar bizi diye yorumluyorum süreci.
hocam bana baya baya adayı sevmeyen ya da gocunan , içine bir şeyler oturanların boş boş işleri "hee öylemi - bende sizin işinize çmak sokmazsam" gibisinden kişisel dertler gibi geliyor.

yoksa kulübün bir sezonu daha alt sırada , kötü fubtol ve kaotik ortamda tutacak hareket yapmaz gibime geliyor.

şimdi ben üyeyim diyelim - seçim olcak diye neler yapılıyor inceliyorum, izliyorum. sonra birileri bu seçimin önünü tıkıyor - ben ondan sonra kime güvenip seçimin sağlıklı olacağına inanayım. hakikaten millet uğraşmak bile istemeyecek yakında.

bunların hepsi ibrasızlığın başkan indirmek için kullanılması çeşitli nedenlerden. hakikaten saçmasapan işler yav.

He şu anda aslında hem medya - hem taraftar "Ne oluyor " kafasında - GSTV kullanılarak BUrak Elmas çıkıp tek tek neyin neyi tetiklediği ve önümüzdeki süreçte neler olabileceğini net şekilde açıklaması lazım.

Kendi niyetinide belli etmesi lazım (hani GS'nin önünü kesmeyeceğim - mahkemeyle uğraştırmayacağım dedi, şimdi mahkemelerle uğraşılıyor 1 , ikincisi tekrar aday olacak orada kalmak istiyor algılarını temizlemesi lazım)

Lakin başkanlık sürecinde böyle noktalarda iletişim ne kadar zayıf kaldıysa - aynen belirsiz kalacaktır diye bekliyorum.

Yani TV'de medya aracı var kulubün kullanılmıyor - varsa yoksa tarihten sayfalar , eski maçlar vıdııı vıdı. Al kullan işte , ortalığı temizle , netleştir , 1. ağızdan doğru bilgi ver. ama nerdeee

Hamamcıoğlu, Akşam’a konuşmuş. Tedbir ile alakalı kısmı sonuçlandığı için almadım.

BÖYLE BİR EFSANE VAR

Kısa dönemde yapılacağı iddia edilen ödemelerle ilgili ise Hamamcıoğlu, "Her seçim öncesi kısa dönemde bir ödeme olduğu söyleniyor. Sayın Elmas başkan adaylara mali tablolarla ilgili bilgiler vermek için bir toplantı yaptı. Fakat bu toplantı sırasında nakit akış tablosu ve ödemeler planı verilmedi. Böyle bir efsane var. Temmuzda 500 milyon TL diye. Bunun gerçeği nedir bilmiyoruz. Bildiğim bir gerçek var. Ağustos ayında Bankalar Birliği ödemesi yapılacak" diye konuştu.

SPONSORLAR HAZIR

Hamamcıoğlu amatör şubelerle ile ilgili "Amatör şubeler için tüm sponsorlarımız hazır. Seçildikten 1 ay sonra görürsünüz" ifadelerini kullandı.

PARA GALATASARAY'DA PRİM YAPMAZ

Galatasaray'da kasa kolaylığı yapılması gerektiği söylemleriyle ilgili Hamamcıoğlu, şunları söyledi: "G.Saray'da başkanlık makamı tecrübe, geçmiş ve görgü gerektirir. Sürekli paradan bahsetmek G.Saray'da çok prim yapan bir iş değil. Çünkü yeni spor yasası, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmalar yöneticilerin kasa kolaylığı sağlamasına engel. Bu boş bir iş. Kimsede de böyle bir para yok. Bu parayı bulsanız bile bu delikleri kapatamazsınız. G.Saray'da radikal verimlilik tedbirleri almazsanız 1 milyon dolar, 500 milyon dolar koyun ertesi gün biter gider bu para. Kasa kolaylığı modası geçti artık. Spor kulüplerinin başındaki en büyük bela yöneticilerin para vermesidir. O zaman parayı veren düdüğü çalıyor ve yanlış kararlar veriliyor. G.Saray'ın borcu 250 milyon doların üzerinde. Onu ödeyecek babayiğit varsa buyursun gelsin. Biz hemen çekiliriz."

BİZ KÜÇÜLELİM DEMİYORUZ

Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, futbol takımı ile sorulan sorulara ise şöyle yanıt verdi: "G.Saray Başkanı G.Saray'ın futbol takımının kadrosu ile ilgilenmez. Bununla Cenk Ergün ilgilenir. Kendisi raporunu bize sunar. Biz de gerekeni yaparız. Tüm futbolcular Sportif A.Ş'in bir yatırımıdır. Yatırım bedelini bulursa satılır. Ben bu satışlardan gelecek parayı altyapıya veririm. Başarıyı para ile satın alamazsın. Başarıdan parayı kazanmanız lazım. Kendi yıldızlarınızı kendiniz yetiştireceksiniz. Kurtuluş burada. Biz küçülelim demiyoruz. Küçülmek söz konusu değil. Sağlam temeller atmazsak bu hüsranlar devam eder."

NEDENİNE BAKALIM

Eşref Hamamcıoğlu, son dönemde yaşanan ibrasızlıklar ile ilgili ise, "İbra konusunda ibra etmeyen hep eleştiriliyor. Ama ibra edilmeyenlerin neden ibra olmadıklarına iyi bakmak lazım. Sizi seçen genel kurulla kavga etmeye başlarsanız, o genel kurul sizi ibra etmez. Bu hep böyle oldu. Buna dikkat etmek gerekiyor. Başkan seçilirsem neden ibrasızlıktan korkayım" dedi.

TÜZÜK GENEL KURULU YAPACAĞIM

Hamamcıoğlu, Tüzük değişikliği yle ilgili ise şunları söyledi: "Tüzük konusu G.Saray'da hep konuşuluyor. Her yönetimde tüzüğü eleştirir. Ama yönetime geldiğinde bu konuyu gündeme getirmezler. Bundan önceki başkanlara bakacak olursak G.Saray'ın daha içindeyim. Aşağı yukarı 40 yılım geçti. Tüzüğün çıkardığı aksaklıkları beraber yaşıyoruz. Başkan seçilirsem öncelikle bütçe genel kurulu ve ardından tüzük genel kurulu yapacağım."

FLORYA GALATASARAY'IN PROJESİ

Eşref Hamamcıoğlu: "Florya projesi başkanın değil, Galatasaray'ın projesi. Bu projede 3 tane gayrimenkul iç içedir. Riva, Florya, Kemerburgaz. Riva 2023 yılında bitecek. 400 ile 600 milyon lira arasında G.Saray'ın kalan bir payı var. Florya'da Dursun Özbek döneminde başlanan projenin hayata geçirilmesi bekleniyor. Florya'dan önemli bir gelir gelebilir."

GÜÇLÜ GELMELİ

Metin Öztürk ile yaşanacak seçim yarışı ile ilgili Hamamcıoğlu, "Üyelerin seçime gelmesi gerekiyor. Seçilecek kişinin güçlü bir genel kurul iradesiyle seçilmesi lazım. Başkanın güçlü bir oyla gelmesi lazım. Biz seçimi kazanırız. Ben ve arkadaşlarım güçlü oyla kazanmak için çalışıyoruz" dedi.

ZARARA UĞRATMAM

Hamamcıoğlu: "Torrent ve ekibinin G.Saray ile sözleşmesi var. Bu sözleşmenin detaylarını bilmiyoruz. Sözleşmenin detaylarına bakarız. Kendisinden bir rapor alırız. G.Saray'ı zarara uğratacak bir şey yapmam."

iyi bari kriz ortamından en azından 1 ay ya da neyse vakit kaybı olmayacak.

Bir de şu yorumalr var - bayram gelecek millet istanbul dışına çıkacak katılım çok az olur.
Yav GS'li olan adam 1.5 gün bekler gider ne yaparsa yapar laf mı yani.

Gelecek yonetimin işi çok zor. Nokta atışlar yapmasi gerekiyor.

Öncelikle kaynak yaratılmalı, muhtemelen oyuncu satılacak. Ödemeler yapılacak.

Yeniden yapılanmaya gidilmeden önce bi karar verilecek. Yarışacak mıyım, gelişecek miyim, yoksa ikisini birden mi yapacam. Buna karar verdikten sonra uygun oyuncu grubu ve hoca belirlenecek

Bunlar çok zor işler. Eşrefin gelecegini varsayarak konusuyorum cenk ergun ilk dönemi gibi hareket ederse net olarak sıçarız.

Ben 2 yıl daha şampiyonluk goremeyecegimizi dusunuyorum. Taraftara gelisim ve shutlama odakli bi planlamaya girilecegini uygun bir sekilde anlatip, sabir istemekte fayda var. Bu dogru bir sekilde anlatilirsa zirvalamayi keserler muht.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 başkan adayı da son derece yetersiz. Hangisi seçilirse seçilsin 2 yılımız daha çöp olacak. Hayırlısı olsun.

Geri
Üst Alt