Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.842
- 790
- 1.738
Sevgili Kaossaraylılar;
Ne olacak bu kulübün hali bir seçimi bile beceremiyorlar
Ne olacak bu kulübün hali bir seçimi bile beceremiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin reis be
bbotz.com
bbotz.com
Hamsi Motz @Mustafa Alp Motz ile akrabalık nereden geliyor @Hakan Motz ?
Geçen bir renktaşımız sana Motz diyordu. Alıntılayacaktım yoğunluğuma denk gelmişti. Motz'un üzerine yapışması nasıl bir duygu?Hain @Mehmet Eroğlu sirtimdan bicakladi ustad, ismimi falan degistirdi,
Geçen bir renktaşımız sana Motz diyordu. Alıntılayacaktım yoğunluğuma denk gelmişti. Motz'un üzerine yapışması nasıl bir duygu?
Cuma günü mahkeme var eğer tedbir kalkarsa ve başkası tekrar almaz ise 30 Nisan'da seçim yok tedbir kalkmaz ise Elmas yönetimi yeni seçim takvimi açıklayacak bunun için istifa etmesi lazım diyende var bu süreci uzatır gerek yok yeni seçim takvimi açıklanır diyen de yada yönetim kurulundan gerekli istifa ile 1 ay içinde yapılır diyende var ama Cuma günü bekleniyor bunun için.1 - 2 gündür tam takip edemedim ,
Seçim olayı nedir şimdi ? iptal mi oluyor yoksa olması için Burak Elmas istifa edip tarih mfalan mı güncellenecek?
Bu olayların nedeni GS içinden birinin müdahele etmiş olması mı ? Öyleyse nedir derdi ? adayları mı beğenmedi etmedi ? (yani divan içindeki üyeler ipinin keyfiyle geleceği etkileyebilir mi bu kadar kolay ?)
Evet idari ibra kökten kalkacak bu doğru. Zaten kalkacaktı ama bu olaylar bunu hızlandıracaktı. Eğer bu ibrasızlık olayı olmasaydı bu ay zaten tüzük tadili olacaktı. Şimdi bu olaylardan sonra yeni yönetim bütçe için ve tüzük tadil için kongre kararı almak ilk işi olur.fırat denen herifi dinledim kesin biri aday olsun diye yaptı bunu. geçen seneki gibi bi tezgah var. sicil nosu kaan kançal ile hayli yakın kanka olabilirler. dediği şeyler de mantıksız ibra olayını kökten kaldıracağını düşünüyo bu hareketiyle.
Top kazandıktan sonra direkt hücum. Tek paslar, Frankowski'den çok iyi orta. Daha önce dediğim gibi PvA kurtarır ama bir tane kanat-bek şart eğer Haise gelecekse.
Yok. Bu adamın bekleri Lens'te orta saha iç oyuncusu ya da kanattan dönme. Vitor Pereira'nın Ferdi-Osayi mantığı ama teknik+belli klası olan oyuncular. Clauss ve Frankowski nokta atışı top kesiyor. Toplam 10 gol 15 asistleri falan var sanırım. PvA anca kurtarır. Sağ beklerimiz çok defansif.boey olmaz mi