Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Tutulma olacak bunlar neyin derdinde yav

Sabri Sarıoğlu Cenk Ergün'e küfretmediği kaldı canlı yayında - ayrılmam için her şeyi yaptı etti falan filan.

Ne garip şeyler konuşuturuyorlar yav

Eşref dedenin haritada gecikmeler ve engeller vardi ama bu uranusyen tutulma devrim niteliginde.kökünden değiştirecek herşeyi,kaderden kacamazlar

Metin Öztürk'e bakınca el mahkum Eşo Başkanı tutmak gerekiyor @Ozan Puki
Büyük bir şölen başlıyor. Yolumuz çok uzun kararlılık son seviyede!
Belmas gibi 9 ayda camiayı kaos manyağına çevirmeyecek bir ekip yolda! Galatasaray bünyesinde ki her kısımdan ekstra verim alınacak. Bir miktar endişeler olması her zaman iyidir diri tutar.

Büyük bir şölen başlıyor. Yolumuz çok uzun kararlılık son seviyede!
Belmas gibi 9 ayda camiayı kaos manyağına çevirmeyecek bir ekip yolda! Galatasaray bünyesinde ki her kısımdan ekstra verim alınacak. Bir miktar endişeler olması her zaman iyidir diri tutar.
Ya reaksiyon gösterip şampiyon olacağız ya da 2-3 sene daha karanlığa gömüleceğiz. 3 senemiz boşa gitti. Son 7 sezonda 2 şampiyonluğumuz var. Acilen bir şeyler yapmalıyız. Biz başarısızlığa alışık değiliz.

Ya reaksiyon gösterip şampiyon olacağız ya da 2-3 sene daha karanlığa gömüleceğiz. 3 senemiz boşa gitti. Son 7 sezonda 2 şampiyonluğumuz var. Acilen bir şeyler yapmalıyız. Biz başarısızlığa alışık değiliz.
ben ne zaman müzikle ilgilensem sampiyon oluyoruz,seneye full işteyim.gelir şampiyonluk merak etme

Değilim de Türk hocayla daha çok şampiyon olma ihtimalimiz var.Bi de Eşref yabancı hoca getirecem diyo bi de maliyetli kadro falan kurulmayacak diyo.Getireceği hoca Torrent gibi olabilir..
Okanın başakşehirdeki ikinci yılı gibi olmayacağının garantisi var mı ahb

Okanın başakşehirdeki ikinci yılı gibi olmayacağının garantisi var mı ahb
Garantisi yok reiste getireceği yabancı hocayı açıklamaması bile belli ediyo.İyi bi hoca getireceğini söylesin ismiyle beraber banko kazanır da söylemeyince işler değişiyo.Ben 2 başkan adayına da uzaktım ama hoca konusunda bugün daha da netleşen Metin başkanın seçilmesi taraftarıyım..

yani onu bunu bilmemde - seçim 1 gün kala iptal olursa saçmalığın daniskası olur bence.

yeterki yönetim belli olsun - mesaisine başlasın, bana göre 1 hafta bile boş geçecek lüks yok

Geri
Üst Alt