Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Tüzüğüne koydumunun derneği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ırkçı mısınBurak'tan kurtulalım ben normalde 2'sini de istemiyorum ama Türk hoca getireceğinden Metin başkanın kazanmasını isterim..
Büyük bir şölen başlıyor. Yolumuz çok uzun kararlılık son seviyede!Metin Öztürk'e bakınca el mahkum Eşo Başkanı tutmak gerekiyor @Ozan Puki
Ya reaksiyon gösterip şampiyon olacağız ya da 2-3 sene daha karanlığa gömüleceğiz. 3 senemiz boşa gitti. Son 7 sezonda 2 şampiyonluğumuz var. Acilen bir şeyler yapmalıyız. Biz başarısızlığa alışık değiliz.Büyük bir şölen başlıyor. Yolumuz çok uzun kararlılık son seviyede!
Belmas gibi 9 ayda camiayı kaos manyağına çevirmeyecek bir ekip yolda! Galatasaray bünyesinde ki her kısımdan ekstra verim alınacak. Bir miktar endişeler olması her zaman iyidir diri tutar.
Son dönemde üstüme oyunlar oynanıyor gibi hissediyorum.Ormandan kestim çamıııı
Değilim de Türk hocayla daha çok şampiyon olma ihtimalimiz var.Bi de Eşref yabancı hoca getirecem diyo bi de maliyetli kadro falan kurulmayacak diyo.Getireceği hoca Torrent gibi olabilir..ırkçı mısın
Tüzükteki mesele ne şu an konuşulanTüzüğüne koydumunun derneği
ben ne zaman müzikle ilgilensem sampiyon oluyoruz,seneye full işteyim.gelir şampiyonluk merak etmeYa reaksiyon gösterip şampiyon olacağız ya da 2-3 sene daha karanlığa gömüleceğiz. 3 senemiz boşa gitti. Son 7 sezonda 2 şampiyonluğumuz var. Acilen bir şeyler yapmalıyız. Biz başarısızlığa alışık değiliz.
Okanın başakşehirdeki ikinci yılı gibi olmayacağının garantisi var mı ahbDeğilim de Türk hocayla daha çok şampiyon olma ihtimalimiz var.Bi de Eşref yabancı hoca getirecem diyo bi de maliyetli kadro falan kurulmayacak diyo.Getireceği hoca Torrent gibi olabilir..
Garantisi yok reiste getireceği yabancı hocayı açıklamaması bile belli ediyo.İyi bi hoca getireceğini söylesin ismiyle beraber banko kazanır da söylemeyince işler değişiyo.Ben 2 başkan adayına da uzaktım ama hoca konusunda bugün daha da netleşen Metin başkanın seçilmesi taraftarıyım..Okanın başakşehirdeki ikinci yılı gibi olmayacağının garantisi var mı ahb
Belli değil renktaş biz de bilmiyoruz da iptal haberi doğru değil ama o tarz bi haber gelebilirmiş..Seçim var mı yok mu renktaşlar şimdi nedir son durum
Seçim var mı yok mu renktaşlar şimdi nedir son durum
Senin üstüne oynayanları oyuncak yaparız Çam'ım!Son dönemde üstüme oyunlar oynanıyor gibi hissediyorum.![]()
Senin üstüne oynayanları oyuncak yaparız Çam'ım!