Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Hayırlısı olsun...

Eşref başkan twitterdan niye duruyorsun her şeyi yav. :asd:

Bu sefer kazanacağız. Bir önceki seçimde biatçıların istediği olmuştu. Bu sefer yangın teamin istediği olacak. 🔥🔥

Koca camia bir çatı aday belirleyip güçlü bir yönetim oluşturamadı.Ama bu genel kurul yapısı ve içine kapanık bir sistemle bundan sonrada şimiz zor.Bu medyada çıkan eski ve yeni başkanlar, duayen adı altında görünenlerin hepsi sözde Galatasaraylı.Çoğunun Galatasaray maçlarını bile izlediğini düşünmüyorum.

Şu an görünen adayların ikiside doğal olarak kimseyi tetmin etmedi.Çok bildiğimden değil ama eşref hamamcıoğluyla bu kşübün çok daha küçüleceğini düşünüyorum.Eğerki seçilirse bugünleride arayacağımızı düşünmekdeyim.İnşallah yanılırım.Sanki metin öztürk bir tık daha iyi gibi geliyor.

Galatasarayı yönetmek aslında o kadar zor değil.Ama bunun için güçlü bir başkan ve yönetim gerekli.Çok ciddi projeler var.Futbol takımının çok büyük revizyona ihtiyacı var.Her anlamda çok donanımlı bir başkan ve yöneticileri çok rahat bunun üstesinden gelebilirdi.Bu oluşum taraftarıda harekete geçirebilirdi.O zaman kimse bu takımın önünde duramazdı.Ama malesef böyle bir oluşum çıkmadı.

Kısacası işimiz çok zor.
İnşallah seçilecek kişiler mantıklı olması gereken bir planlamayla doğru kadroyu oluştururlar.Oyuncu seçimlerini genel olarak doğru yaparlar.Bu ekonomik yapıda ve varolan başkan adaylarına baktığımızda her ne kadar zor olsada belki o zaman işin rengi değişebilir.

Noldu Ahmet yüce Ocaklı falan nerede, iş ciddiye binince camiamızın aşırı ağır topları kaybolmuş ortadan

Bundan sonra gsc forum ahalisi hangi adayı favori görürse tersini destekleyeceğim

Bizim forumun öne çıkardığı aday kulubü pç edip bırakıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Esrefin listesindeki isimlerle alakali bilgisi olan var mi. Kimdirler necidirler
En son burak ile alakali sormustum bunu baya guzel seyler anlatilmisti

Geri
Üst Alt