- 16 Haziran 2010
- 190.948
- 133.731
- 6.478
Soralim istersen Melih bey.Reyz 128M dolar nerde sorusunu cevaplayacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soralim istersen Melih bey.Reyz 128M dolar nerde sorusunu cevaplayacak mı
Böyle başladı.Özellikle yerli hoca isteğinden bahsediyor ve bu sezonu Torrent ile tamamlayacağını dile getiriyor.Sonra özet geç renktaş
Böyle başladı.Özellikle yerli hoca isteğinden bahsediyor ve bu sezonu Torrent ile tamamlayacağını dile getiriyor.
Adam 95 yılından beri freiburg da çalışıyormuş yardımcı antrenörmüş 2011 de 1.adam olmuş halada öyle. 2023 sözleşmesi bitiyor birden resmen çeyrek asırdan beri çalıştığı yeri bırakıp (27 sene) neden gelsin ki saçma geldi.Eşref başkanın hoca adayının Christian Streich olabileceği söyleniyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen sor, biz sorarsak başımıza iş alırız.Soralim istersen Melih bey.
BElmas kalirsa, avatarin geri siyah mi olacak?Hayırlı olsun kimseyi desteklemiyorum
Seçim olmayacak mı
İstifa ederse en erken ne zaman olabiliyor seçim ? İstifa tarihinden 1 ay sonra mı oluyordu acabaİstifa eder ve olur seçim buradan geri döndürmezler.
Bilmiyorum 1 ay galiba. Ama buradan döndürmez eşref ve metin renk seçimi olmuş vs iken zaten bu saatten sonra burağın da devam edeceğini sanmıyorum.İstifa ederse en erken ne zaman olabiliyor seçim ? İstifa tarihinden 1 ay sonra mı oluyordu acaba