Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Aspor'da Ümit Aktan sabah yorum yapmış.

Üye olduğu için durum hakkında fikrini yazayım dedim.

"Yurtdışından gelenler var edenler var. İptal kararı geldi diyelim, lisenin bahçesinde imza toplanacak gerekire ve ona göre işleyiş sürecek"

aynı zamanda bu istinafa giden arkdaşın Burak Elmas destekçisi olduğunu belirtti. Bu beni çok işkillendiriyor açıkçası. Yani desteklediğin başkan seçime gidiyorum, kesinlikle oalcak diyor ama sen çomak sokuyorsun. Saçma sapan işler.

Bakalım neler olacak gün içinde. Mesai sonuna kadar mıdır karar geldi gelmedi diye bakmamız ? yani 17:00'ye kadar çıt çıkmassa tamam mıdır , olacak mı yarın seçim ?

Ben bu seçim sürecinden hiçbir şey anlamadım. Başkan seçim istediği halde nasıl seçim olmuyor

Ben bu seçim sürecinden hiçbir şey anlamadım. Başkan seçim istediği halde nasıl seçim olmuyor
Genel Kurul üyesi bir kişi kararı mahkemeye taşıdı tedbir kondu.
Sonra bizimkiler uğraştı tedbir kalktı.
Mahkemeye taşıyan arkadaş bir üst mahkemeye istinafa götürdü işi, tekrar tedbir kondu.

Mogolistanda dertsiz tasasız yasiyon be adam ne diye maydanoz oluyon bizim. Secime saka. Gibi ya

24 saat kala bunun yapılması saçmalıktan başka bir şey değil kendi kulübünün kararını kendin verirsin ne bu mahkeme olayları onuda anlamıyorum kulüp bizim kardeşim istediğini yapabilmen lazım yarın normal düzende gidip yapılmalı prostesto olarak.
Olay şu ama , üyelerinden biri mahkemeye götürüyor (üye - yani paydaş, aidatını vs ödeyen şahıs) . O hakkı var.

Mahkemeyi değil, mahkemeye taşıyan kişinin falakaya yatırılıp amaç ne , kimin , hangi lobinin isteği üzerine bunlar oluyor...

Olay şu ama , üyelerinden biri mahkemeye götürüyor (üye - yani paydaş, aidatını vs ödeyen şahıs) . O hakkı var.

Mahkemeyi değil, mahkemeye taşıyan kişinin falakaya yatırılıp amaç ne , kimin , hangi lobinin isteği üzerine bunlar oluyor...
Aidatını yatırmaktan başka bir şey yapmadığına eminim o herifin.

Aidatını yatırmaktan başka bir şey yapmadığına eminim o herifin.
ben tamamen kullanıldığını düşünüyorum.

mevcut adayları zayıflatmak / vazgeçirmek ya da zaman kazanılıp yeni aday gelecek. ben başka şekilde mantığıma oturtamıyorum.

ibra gibi bundan sonra aday beğenilmeyen yerde uğraşılsın - olur mu öyle iş.

ahahaha şu saçmalığın ne kadar gereksiz olduğunu başta söylemiştik bi de bütçeyi onaylamadılar şaka gibi şimdi mahkemeden mahkemeye koşun koşun da kafanıza göre başkan düşürmenin ne olduğunu anlarsınız en çok da şu 2 adaya gülüyorum ahahah beter olun

Gerçekten çok güzel ülkede yaşıyoruz biri gidiyor adam öldürüyor ,uyuşturucu kaçırıyor yada kadın cinayeti işliyor canice aynı yargı ne hikmetse kararı aylar içinde bile veremiyor ama böyle bir durumda 2 gün içinde karar veriyor vay be ne hizliymis yargimiz

Şaka bir yana ibra saçmalığı kulübe ne kadar zarar veriyorsa bu süreç de o kadar zarar veriyor.

Planlama yapılacak zaman kısıtlı. Belirsizlik var. Önümüzdeki seneyi de çöpe atabiliriz. Yazıktır. İbra etmeyene de, seçim sürecini bu hale getirenlere de yazıklar olsun…

gerekçe nedir

neden tedbir isteniyor neden o karar veriliyor

seçim kararında sıkıntı mı var

Gerçekten çok güzel ülkede yaşıyoruz biri gidiyor adam öldürüyor ,uyuşturucu kaçırıyor yada kadın cinayeti işliyor canice aynı yargı ne hikmetse kararı aylar içinde bile veremiyor ama böyle bir durumda 2 gün içinde karar veriyor vay be ne hizliymis yargimiz
Detaya girmeyeceğim ama siyasi tanıdığı olan biri benim ailemden birisi ile olan davayı kaybetti ama yargıtayda parayı basıp mahkemeyi tekrar döndürdü...

her şey olur , her şey mümkün bu ülkede maalesef.

Seçimin iptal olmasının ardından Galatasaray'da yeniden bir seçim takvimi açıklanacak. En erken 3 hafta sonra yeni seçim yapılabilecek.

Mevcut başkan Burak Elmas, yeniden yapılacak seçimde aday olabilecek.

Scooby Doo çizgifilmlerinin sonunda maskeyi çıkarır "Bakalım kimmiş" derler ya .

o şekilde bir şey olacak yeni aday çıkarsa ortaya .

Elmas aday olsa bile oy moy alamaz üzerinde şaibe var onuda geçtim bukadar tepkinin üzerine genel kurulda bol bol küfür yer

Yok abi kesin yeni bir aday gelecek - tamamen açıkalnan tarihe hazırlanamadı ortam karışık olduğundan - şimdi hangi tarih olacaksa çıkıp aday olacak. Çıkar yakında kokusu.

Mesela Eşref vs Metin seçiminde Eşref tarafına sıcak bakıyorudum ama bu konuda gıkı çıkmaması da düşündürücü.

Dursun Özbek gelecekmiş gibi hissiyatım var (ya da o ağırlıkta bir isim) "kaos var , ihtiyaç var diye geldim" mottosunda. O durumda bakalım mevcut adaylar devam edecek mi.

Burak Elmas hakkı var diye aday olursa iyice kendini zedelemiş olur - öyle bir beklentim yok . Fakat belkide BUrak Elmas'ın da destekleyeceği yeni bri aday çıkacak.

lol.jpg

Geri
Üst Alt