Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

yeni bir aday cikacaksa, belki de hayirli bi karar olabilir. Kabul edelim ki mevcut her iki aday capsiz kere capsizlar...

ama yok yeni bir aday cikmayip sadece ertelenecekse... zaman kaybi yani sirf zarar olacak bu karar

yeni bir aday cikacaksa, belki de hayirli bi karar olabilir. Kabul edelim ki mevcut her iki aday capsiz kere capsizlar...

ama yok yeni bir aday cikmayip sadece ertelenecekse... zaman kaybi yani sirf zarar olacak bu karar

Kesin çıkacak - başka bir mantığıa oturtamıyorum mahkeme vs ile seçimi ötelemenin - süreci ve zaman dilimini uzatmanın.

Rahmetliyi covid yüzünden iki hafta seçimi erteledikten sonra, ülke elden gidyeh diyen Elmas tayfası, bilezik gibi geçiriyor mazallah.

Camia hak etmedi değil.

Rahmetliyi covid yüzünden iki hafta seçimi erteledikten sonra, ülke elden gidyeh diyen Elmas tayfası, bilezik gibi geçiriyor mazallah.

Camia hak etmedi değil.
covid yüzünden ertelenmedi seçim yav rahmetli hakkında konuşmak istemiyorum bu konuda ama bi tane kıro vardı onu seçime sokmak için yaptı

2022-2023 sezonu başlangıcı 5 Ağustos .

3 Ay 6 gün var . 96 günde diyebiliriz.

96 günde :

- Yönetim seçilecek
- Bütçe onaylanacak.
- Teknik kadro kararları verilecek
- Trasnfer yapılacak
- kamp yapılacak
- hazır şekilde sezona başlanacak.

şu iptal olayı yüzünden bildiğin 1 ay aşapı yukarı heba olacak , yeni yönetime 66 günlük süreç kalacak daha işbaşı yapması için.

2022-2023 sezonu başlangıcı 5 Ağustos .

3 Ay 6 gün var . 96 günde diyebiliriz.

96 günde :

- Yönetim seçilecek
- Bütçe onaylanacak.
- Teknik kadro kararları verilecek
- Trasnfer yapılacak
- kamp yapılacak
- hazır şekilde sezona başlanacak.

şu iptal olayı yüzünden bildiğin 1 ay aşapı yukarı heba olacak , yeni yönetime 66 günlük süreç kalacak daha işbaşı yapması için.
Biz ölmüşüz cidden. Feghouli babel kim varsa uzatılır kalır, transfer yapacak bir otam olmayacak. bu sefer kesin küme düşüyoruz.

Biz ölmüşüz cidden. Feghouli babel kim varsa uzatılır kalır, transfer yapacak bir otam olmayacak. bu sefer kesin küme düşüyoruz.

Ben aksini düşünüyorum. Dibe vurmadan sonra çıkış olacaktır genel anlamda.(şampiyon olursun olmassın)

Fakat önemli olan kısım şu burada:
- Bu olaylara zemin veren zihniyetler
- mevcut adaylar yarın seçime gidecekkn 1 aydır ordan oraya iyi kötü, sev sevme koşuşturmuşlar, onların emeğine hakaret edenler bu harektle
- Bu durumdan fırsat bilip kulis yaparak yeni aday çıkaracaklar (yeni aday çıktığında bu olayın külfetini taşıyacak - insanlar otomatik bunu düşünecektir , onlar bunlar yapıldı aday oldu başkan oldu denebilir)

şunların hepsinin temizlenme demeyceğim ama taraftara ifşa olması lazım. esas muhabirlik , habercilik becerisi bu noktada çıkar ama tvde orda burda konuşanların hepsi içeriden birilerinin uzantısı nede olsa.

Özetle 3 - 4 taraf varmış gibi görüyorum haliyle sürekli didişmeler. bu temizlenmeden iddaalı başarılar olmaz - taş çatlasa ligde şampiyonluk olur, onla karın doymaz.

1606695.jpg.webp

1606696.jpg.webp

SON DAKİKA | Galatasaray Divan Kurulu, yarın saat 11.00'de Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda seçimli genel kurul sürecinde gelişen hukuki durumu değerlendirmek üzere olağanüstü toplanma kararı aldı.

abi olmayacağı belliyken böyle terse söylemler sakat duruyor.

zaten bir şeyler ile uğraştığı belli kongreden beri...

Sevmiyorum abi bu adamı ben. Dolambaçlı laflar hep transfer bitmezler , bildiklerimi söylemiyorum vakti geldiğinde konuşacağım boş lafları vs.

İmza toplamaya gerek kalmadan elmas istifa edip Mayıs'ta seçime gidecektir bence çünkü yeterince rezillik oldu istifa etmezse dahada itibar kaybeder

Geri
Üst Alt