- 26 Kasım 2012
- 179.174
- 241.210
- 5.688
17:00’a ertelenmiş
bu bile erteleniyor ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17:00’a ertelenmiş
Elmas ibra edilmeyince en çok kimler üzüldü ona bakmak lazım yani olay üç aşağı beş yukarı net bence yalı çocuğu ve servet yıllar sonra ezik bir Galatasaray başkanı ve yönetimi buldu her istediğimizi yaptırırız diye dusunurlerken elmasın gitmesini istemiyorlar ki bende onların yerinde olsa elmasın gitmemesi için herşeyi yapardımİktidar mı istemiyor seçimi yoksa Yalı Çocuğu ve Avanesi mi hala çözebilmiş değilim. Ali Koç da bizim genel kurula atıfta bulunup başkanın ibra edilmeme olayını eleştirmişti. Malum önümüzde TFF seçimi ve Yayın İhalesi var. Birileri Burak Elmas bu iki olay neticelenmeden başkanlıktan düşsün istemiyor ama kim hala çözebilmiş değilim.
Az önce BElmas’a yakın birinin Twitter paylaşımlarını gördüm. Acilen görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum.
Sıçtı mı 1 teneke sıçar bu
Burak için mi keselim çamı?Az önce BElmas’a yakın birinin Twitter paylaşımlarını gördüm. Acilen görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum.
Burak için mi keselim çamı?
Çam'ı severiz. Hasan kankamdır.hasan rtaşımın yakasından düşmenin tam vakti
Eşref kızıp adaylıktan çekilirse tek aday öztürk ile seçime girip 2 yılı avuçlarız gibime geldibelmas gitmemek için direniyor gibi