Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Bizim bu eski yöneticiler adam değilmiş adam, bırakın yöneticiliği.

Dün laf ettiklerinin bugün şakşakçıları olmuşlar.

Aklıma A.Polat'ın lafı geldi. "ÜA 3-4 ay sonra kaçar gider." Korkmadım değil..

Bolluk içinde yokluk çekiyoruz resmen.

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Bugun Yapılacak

Ünal Aysal'ın konuşması midemi bulandırdı.. Rivayı kesinlikle satmak istiyor, Riva neden satılır biri bana açıklasa da rahatlasam.. 150 milyon dolarlık borç için 700 milyon dolarlık kaynak istiyorlar, üstüne birde Rivayı satmak istiyorlar. Gerçekten bu işin içinde ilginç şeyler var. 2012ye kadar şahsa borçlanabiliyorken, faizsiz kredi verme imkanı varken neden vermiyor? Neden Riva gibi bir değerin elimizden kaçmasına izin veriyor? 844 konutluk arsadan bahsediyoruz. Bu Galatasaray'ın sigortasıdır. Galatasaray Riva gibi bir değerle her zaman rahat edecektir, şimdi satıpta boşu boşuna elimizdeki değeri kaybetmeyelim. Canım çok sıkkın bu konu hakkında!

Işın Çelebi'nin lafları bunlar.

Başkanın ağzından duydum, 300 küsür milyonluk borç için 300 küsür milyonluk yetki istiyoruz dedi.Riva'yı satıcaz felan da demedi.Konut yapılacak.

Bu kongre üyeleri Ünal Aysal'ı "tecrübesi" olduğu için değil "parası" olduğu için seçti.Sportif olarak hiç bir yerde tecrübesi yok.Bütün taraftarlarda şimdi kendini kandırmasın herkesin Ünal Aysalı istemesinin sebebi;100 milyon dolarla geleceğim demesi zamanında ve Türk Abramoviç diye gösterilidiği için.

Adnan polat zamanında da söyledim şimdi de söylüyorum;Burası GALATASARAY SPOR KLUBU'dur.25-30 milyon taraftarın senden sportif başarı beklediği bir spor klubudur.Galatasaray'ın en büyük maddi kaynağı taraftarıdır.Eğer 2 ay önce taraftara "yıldızlarla dolu bir kadro,ilk 10 a girecek bir kadro,hakemleri de yenecek bir kadro" diye söz verdikten sonra bugün başka şeyler söylerseniz bu taraftarın size olan inancı da kalmaz,artık desteğini de çeker.

Kimse kusura bakmasın "biz armaya,renge aşığız tabi ki formamızı,kombinemizi alırız" diye de cebinden çıkarıp para vermez.Vatandaşlarında bir maddi sınırı bakacak ailesi vardır.Ancak taraftarın dertlerini unutturabilecek,uyandığında bugün maça gitme heycanı olacak,ertesi gün mutlu şekilde uyanacak bir taraftar gider klube maddi destek sağlar.

imzaa.... kardeşm tebrık ederım senı aynı duyguları bende ıletmek ısterımm herpımzzz kusura bakmayın ama kandırıldık gıbıme gelıyorr uzulerek söylemek zorundayım:(

Bu kongre üyeleri Ünal Aysal'ı "tecrübesi" olduğu için değil "parası" olduğu için seçti.Sportif olarak hiç bir yerde tecrübesi yok.Bütün taraftarlarda şimdi kendini kandırmasın herkesin Ünal Aysalı istemesinin sebebi;100 milyon dolarla geleceğim demesi zamanında ve Türk Abramoviç diye gösterilidiği için.

Adnan polat zamanında da söyledim şimdi de söylüyorum;Burası GALATASARAY SPOR KLUBU'dur.25-30 milyon taraftarın senden sportif başarı beklediği bir spor klubudur.Galatasaray'ın en büyük maddi kaynağı taraftarıdır.Eğer 2 ay önce taraftara "yıldızlarla dolu bir kadro,ilk 10 a girecek bir kadro,hakemleri de yenecek bir kadro" diye söz verdikten sonra bugün başka şeyler söylerseniz bu taraftarın size olan inancı da kalmaz,artık desteğini de çeker.

Kimse kusura bakmasın "biz armaya,renge aşığız tabi ki formamızı,kombinemizi alırız" diye de cebinden çıkarıp para vermez.Vatandaşlarında bir maddi sınırı bakacak ailesi vardır.Ancak taraftarın dertlerini unutturabilecek,uyandığında bugün maça gitme heycanı olacak,ertesi gün mutlu şekilde uyanacak bir taraftar gider klube maddi destek sağlar.

Unal Aysal ilk seneden Avrupanin ilk 10'u demediki, 3 senenin sonuna kadar uzanan bir hedef o ve cok kotu su anki mali durum. %11 lik hisse senedi satisi, riva arazisinin satisi, borc yeniden yapilandirilmasi ile yonetim rahat bir nefes alir, o zaman guzel transferler de olur.

Darius Songalia Galatasaray´da

Aklıma A.Polat'ın lafı geldi. "ÜA 3-4 ay sonra kaçar gider." Korkmadım değil..

Ünal Aysal Adnan POLAT gibi ŞŞŞŞ.. yoksunu biri değil.. herşeyi yarıda bırakıp kaçacak bir insan degil.. ama polat ekmek yedigi tabagı pis edecek biri.. bunu 27 Mart'da gördük.. $imdi dahada iyi görüyoruz..

(Lan GSTV linki verin laaaaaaannnnnnn )

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Eski yöneticilerin tamamı Hayri Kozak ve Murat Ece'yi referans gösteriyor. E hani bu adamlar haindi, artniyetliydi?

Bizim bu eski yöneticiler adam değilmiş adam, bırakın yöneticiliği.

Dün laf ettiklerinin bugün şakşakçıları olmuşlar.

Aynen Hayri Kozak'a neler söylediler.

Hayri Kozak'a helal olsun.İsimler onun için önemli değil.Yanlış gördüğü yeri söylüyor.

Unal Aysal ilk seneden Avrupanin ilk 10'u demediki, 3 senenin sonuna kadar uzanan bir hedef o ve cok kotu su anki mali durum. %11 lik hisse senedi satisi, riva arazisinin satisi, borc yeniden yapilandirilmasi ile yonetim rahat bir nefes alir, o zaman guzel transferler de olur.

3 sene sonra ilk 10'da olmak için şimdiden başarıların gelmesi lazım.

Yalnız bu iş çok riskli bir iş..Bu süreci eğer düzgün yönetemezler ise sayın Ünal Aysal a verielcek tepki tarihte eşine benzerine rastlanılmayacak türde olacak çünkü, her zaman Galatasaray ın can simidi olan Riva artık olmayacak..Yeni arsalar demeyin, o değerlere gelebilmesi uzun seneler ister..

Tabi ki değerlendirmeler yapmışlardır ama umarım Riva yı tek seferde satma yerine az ama sürekli gelir elde edecek projelerle değerlendirirler..

unal başkanda varyemez çıktı:)

@ArdaUcer Arda Selim Üçer

Taner Aşkın'dan yeni yönetime: kulubün anahtarını istiyorsunuz ! Bu duyarlılık herhalde yeni oluştu kendisinde.

oylama ne oldu renktaşlar bitti mi ?

Hala kadro diyip durmayın.

Daha ne desin adam tek kuruş yok kasada,yine tek kuruş borçlanma yektisi yok,tüm nakit gelirler temlikli.E oha Adnan oha.

Haklısın, herkes görmek istediği gibi bakıyor olaylara. Paramız yok, parasız yapılamayacak transferleri yaptık şu ana kadar. İyi yoldayız.

transfer bütcesinde sinir yok diyordu noldu? yaw bize dogruyu söyleyin sesimiz cikmaz.ama böyle yok yildizlar yok dünya capind akaleci falan yalanlariyla oyalamayin.güvenimizi sarsmayin

@mercanex Mercan

@ArdaUcer anahtar olayını iyi demiş. Bankalara verdikleri anahtarı geri istiyor Aysal, haksız da değil.

Geri
Üst Alt