Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Mehmet Helvacı konuşuyor. Ilk işi kürsüdeki suyun değiştirilmesini talep etmek oldu.

şunu anladım ki ünal aysal

umut dağıtmayı seven biri

bol bol kurusıkı attı zamanında

şimdi tık yok

Unal Aysal ilk seneden Avrupanin ilk 10'u demediki, 3 senenin sonuna kadar uzanan bir hedef o ve cok kotu su anki mali durum. %11 lik hisse senedi satisi, riva arazisinin satisi, borc yeniden yapilandirilmasi ile yonetim rahat bir nefes alir, o zaman guzel transferler de olur.
Evet bu maddi kazançlar da çok önemlidir ama 25 milyon sadece bu ülke sınırında yaşayan yıllardır başarıya aç taraftar kitlesini harekete geçirmek hem maddi olarak hem de manevi olarak klube daha fazla katkı sağlayacağı yönündeyim.

Yıl 2000 o dönemdeki çocukların çok büyük bölümü Galatasaray'ı tutmaya başladı.Yıl 2011 ve son şampiyonluğumuz 2008.Çocuklar başarıya bakarak takım tutar büyük bir kısmı.Taraftar kazanmak demek;alt yapı demek,taraftar kazanmak demek;satılan forma,biletin daha fazla olması demek.Taraftar kazanmak demek;bu ülke de daha fazla söz hakkına sahip olmak daha güçlü olmak demek.(Çinin gücü nüfusundan gelir)

Özet olarak bir yerleri satarak maddi anlamda belirli dönem rahata kavuşabilirsiniz.Benim önerim taraftar kazanarak geleceği kurtarmaktır.

yalan rüzgaru devam edıyorrr dıyorum ınanmıyorsunz sonum hayır ola

341721781.jpg

GSK 09 Temmuz 2011 Olağanüstü Genel Kurul revize bütçe kitapçık kapağı imiş...

Para yoksa yok deselerdi en baştan. Sınırsız bütçe vaad edip, ne kadar gerekiyorsa o kadar diyip, Drogba, Forlan, Cambiasso ile ilgilendikten sonra "Ya bizim aslında paramız yoktu yha!" demek olmuyor, yakışmıyor.

gstv de kongre falan yok,bittimi?

Kongre bi kaç saat daha sürer.

gstv de kongre falan yok,bittimi? cevappppppppppppppp

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Bugun Yapılacak

Işın Çelebi'nin lafları bunlar.

Başkanın ağzından duydum, 300 küsür milyonluk borç için 300 küsür milyonluk yetki istiyoruz dedi.Riva'yı satıcaz felan da demedi.Konut yapılacak.

Bende dinledim, ama Riva tek başına 300 milyon dolarlık krediyi karşılar. Hisse senetleri satışı için izin, Riva için izin, borçlanma için izin istediler. Ben keşke ayrı ayrı oylama yapılsa diye düşünürken başkan tek oylama yapılsın dedi. 250 milyon dolar üzerinde bir fiyata satarız demeye getirdi. Ben özellikle Riva için ne diyecek merak ettiğim için dikkatle dinledim. Rivayı satmak istiyor, çünkü hisse satışı yaparsa hisselerimiz çok düştü zarar ederiz. Benim hiç hoşuma gitmiyor taşınmazlarımızın satılma ihtimali bile. Çünkü taşınmazlar sigortamızdır. Özellikle Riva gibi 3. köprünün geçme ihtimali çok yüksek olan bir bölgeden şu sıralar bir satış olmasında ben art niyet bile ararım. 165 milyon dolara boğazdan yalı alabilen bir Başkan tahminimce Galatasaraya faizsiz kredi de bulur, kredide verir.

Hatta Rivayı satacağını şurdan bile anlayabiliriz; Ruhsat şubat ayında bitiyor, şubata kadar 250 milyon dolar üstünde bir teklife gereken işlemi yapacağız gibi bir söylemi oldu. Şimdi soruyorum, ruhsat yenilenmeyen birşey midir? Yenilenir tabiiki başkan gibi düşünelim, yenilenmiyor diyelim, satacağı insan şubat ayında ruhsatın biteceğini bile bile alacak mı orayı? Bence bu riva konusunda çok pis bir iş dönüyor. Hiç memnun değilim bu işten..

Kongre olurken birçok konu açıklandı resmi sitede

transfer de açıklanacak kanımca...futbolda

Fernando Muslera gelsin de en azından kale sağlam olsun işte daha ne.Bir de orta saha ile sağ bek alacağız diyor Ali Dürüst Lig Tv'de.Forvet olursa onu da alırız diyor.Bu sene zaten Avrupa kupası yok,bence iyi bir uyum yakalanırsa transferler yeterli olur.Selçuk,fün izlediğim Ceyhun iyi alternatifler zaten,Yekta da yeterli olmasa da form tutunca rotasyon da yer bulacaktır.Arda-Elmander-Baros gibi uluslar arası seviye de oynayan oyuncular var.Ama Fatih Hoca sağ bek sorunun görmüş bence çok akıllı bir hamle yapılmalı oraya.

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Bugun Yapılacak

Bende dinledim, ama Riva tek başına 300 milyon dolarlık krediyi karşılar. Hisse senetleri satışı için izin, Riva için izin, borçlanma için izin istediler. Ben keşke ayrı ayrı oylama yapılsa diye düşünürken başkan tek oylama yapılsın dedi. 250 milyon dolar üzerinde bir fiyata satarız demeye getirdi. Ben özellikle Riva için ne diyecek merak ettiğim için dikkatle dinledim. Rivayı satmak istiyor, çünkü hisse satışı yaparsa hisselerimiz çok düştü zarar ederiz. Benim hiç hoşuma gitmiyor taşınmazlarımızın satılma ihtimali bile. Çünkü taşınmazlar sigortamızdır. Özellikle Riva gibi 3. köprünün geçme ihtimali çok yüksek olan bir bölgeden şu sıralar bir satış olmasında ben art niyet bile ararım. 165 milyon dolara boğazdan yalı alabilen bir Başkan tahminimce Galatasaraya faizsiz kredi de bulur, kredide verir.

Kredi felan veremez.5 ay sonra ne kadar verdiyse Galatasaray'ın anında geri ödemesi gerekir böyle planlama olmaz.

Riva için geçenlerde 2 teklif yapıldı biri ciddiye alıncak değildi dedi.Tek teklife herhalde satmaycaklar.O kadar amatör insan yok o kongrede.

Geri
Üst Alt