Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@mercanex Mercan
@ArdaUcer anahtar olayını iyi demiş. Bankalara verdikleri anahtarı geri istiyor Aysal, haksız da değil.

ArdaUcer Arda Selim Üçer
Eski yöneticilerin tamamı Hayri Kozak ve Murat Ece'yi referans gösteriyor. E hani bu adamlar haindi, artniyetliydi?
Evet bu maddi kazançlar da çok önemlidir ama 25 milyon sadece bu ülke sınırında yaşayan yıllardır başarıya aç taraftar kitlesini harekete geçirmek hem maddi olarak hem de manevi olarak klube daha fazla katkı sağlayacağı yönündeyim.Unal Aysal ilk seneden Avrupanin ilk 10'u demediki, 3 senenin sonuna kadar uzanan bir hedef o ve cok kotu su anki mali durum. %11 lik hisse senedi satisi, riva arazisinin satisi, borc yeniden yapilandirilmasi ile yonetim rahat bir nefes alir, o zaman guzel transferler de olur.
Twitter linkini nasıl ayarlıyorsun.. önceden @ atmak yeterli oluyordu. $imdi nye olmuyor ? yoksa kaldırıldı mı ?
O eklentide sorun çıktı.Sayfaların açılmasını geciktiriyordu kaldırıldı.Sadece kopyalıyorum ben
Kongre bi kaç saat daha sürer.
ArdaUcer Arda Selim Üçer
Helvacı hisse satışına karşı oy vereceğim dedi. Ben de aynı fikirdeydim, şimdi yeniden düşüneceğim.

Işın Çelebi'nin lafları bunlar.
Başkanın ağzından duydum, 300 küsür milyonluk borç için 300 küsür milyonluk yetki istiyoruz dedi.Riva'yı satıcaz felan da demedi.Konut yapılacak.
Bende dinledim, ama Riva tek başına 300 milyon dolarlık krediyi karşılar. Hisse senetleri satışı için izin, Riva için izin, borçlanma için izin istediler. Ben keşke ayrı ayrı oylama yapılsa diye düşünürken başkan tek oylama yapılsın dedi. 250 milyon dolar üzerinde bir fiyata satarız demeye getirdi. Ben özellikle Riva için ne diyecek merak ettiğim için dikkatle dinledim. Rivayı satmak istiyor, çünkü hisse satışı yaparsa hisselerimiz çok düştü zarar ederiz. Benim hiç hoşuma gitmiyor taşınmazlarımızın satılma ihtimali bile. Çünkü taşınmazlar sigortamızdır. Özellikle Riva gibi 3. köprünün geçme ihtimali çok yüksek olan bir bölgeden şu sıralar bir satış olmasında ben art niyet bile ararım. 165 milyon dolara boğazdan yalı alabilen bir Başkan tahminimce Galatasaraya faizsiz kredi de bulur, kredide verir.