Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Kaleci Musleranın alındığını varsayarsak madem forvet, kanat, orta saha, stoper, bek ihtiyaçlarımız var üstelik hepsi ilk 11 ihtiyacı. en az 5 - 6 transfere daha ihtiyacımız var sağlam takım kurduk diyebilmemiz için

Fernando Muslera gelsin de en azından kale sağlam olsun işte daha ne.Bir de orta saha ile sağ bek alacağız diyor Ali Dürüst Lig Tv'de.Forvet olursa onu da alırız diyor.Bu sene zaten Avrupa kupası yok,bence iyi bir uyum yakalanırsa transferler yeterli olur.Selçuk,fün izlediğim Ceyhun iyi alternatifler zaten,Yekta da yeterli olmasa da form tutunca rotasyon da yer bulacaktır.Arda-Elmander-Baros gibi uluslar arası seviye de oynayan oyuncular var.Ama Fatih Hoca sağ bek sorunun görmüş bence çok akıllı bir hamle yapılmalı oraya.

Sag bekten ziyade sol bek mi alsak? Beni Hakan Balta'yi aratan bir adam gördüm dün orada ve beni Hakan Balta'yi aratan adam'a futbolcu demek istemiyorum.

gstv de neden canli yayin yok kongrenin????

Kaleci Musleranın alındığını varsayarsak madem forvet, kanat, orta saha, stoper, bek ihtiyaçlarımız var üstelik hepsi ilk 11 ihtiyacı. en az 5 - 6 transfere daha ihtiyacımız var sağlam takım kurduk diyebilmemiz için

bu kadar açığa oyuncu takviyesi yapılacağını zannetmiyorum:(

Fernando Muslera gelsin de en azından kale sağlam olsun işte daha ne.Bir de orta saha ile sağ bek alacağız diyor Ali Dürüst Lig Tv'de.Forvet olursa onu da alırız diyor.Bu sene zaten Avrupa kupası yok,bence iyi bir uyum yakalanırsa transferler yeterli olur.Selçuk,fün izlediğim Ceyhun iyi alternatifler zaten,Yekta da yeterli olmasa da form tutunca rotasyon da yer bulacaktır.Arda-Elmander-Baros gibi uluslar arası seviye de oynayan oyuncular var.Ama Fatih Hoca sağ bek sorunun görmüş bence çok akıllı bir hamle yapılmalı oraya.

Sağ bek sorunu görmesi güzel ama oradaki sorunu nasıl çözecekleri önemli..

Yerli futbolcu ile mi yabancı futbolcu ile mi..

Eğer ki yabancı futbolcu ile çözeceklerse..

Kıyas yaptığımızda bu sefer sol bek daha acil gibi duruyor..O zaman bu karar yanlış gibi..

Alternatif türk sağ bek bakıyorlarsa bişey demiyorum..

Arda Üçer hayranıyım. geleceğin başkanı adam

Ali Dürüst sağ bek alacağız mı dedi?

Rivanın satılma ihtimali bile midemi bulandırıyor! Galatasarayın sigortası satılmamalı, İstanbulun taşı toprağı altın demeleri boşuna değil arkadaşlar, 100 milyon dolarlardan bahsederken şuan Rivanın değeri 250 milyon dolardır. İlerleyen zamanlarda 3. köprü güzergahı olma ihtimali vardır, bunun söylentisi bile ordaki fiyatları uçururken neden gidipte direk satmayı düşünüyorlar? Bizim elimizde Riva gibi bir yer olduğu sürece Galatasaray asla ve asla batmaz. Çünkü elimizde her zaman bir sigortamız olacaktır böylece. Taraftar olarak Riva konusunda desteklemediğimizi belirtelim, lütfen. Bu iş gerçekten önemli ve benim nedense midemi bulandırıyor taşınmazların satılma ihtimali.

Rivanın satılma ihtimali bile midemi bulandırıyor! Galatasarayın sigortası satılmamalı, İstanbulun taşı toprağı altın demeleri boşuna değil arkadaşlar, 100 milyon dolarlardan bahsederken şuan Rivanın değeri 250 milyon dolardır. İlerleyen zamanlarda 3. köprü güzergahı olma ihtimali vardır, bunun söylentisi bile ordaki fiyatları uçururken neden gidipte direk satmayı düşünüyorlar? Bizim elimizde Riva gibi bir yer olduğu sürece Galatasaray asla ve asla batmaz. Çünkü elimizde her zaman bir sigortamız olacaktır böylece. Taraftar olarak Riva konusunda desteklemediğimizi belirtelim, lütfen. Bu iş gerçekten önemli ve benim nedense midemi bulandırıyor taşınmazların satılma ihtimali.

satılması gündemde yok zaten

değerlendirilecek kat karşılığı vs

Sag bekten ziyade sol bek mi alsak? Beni Hakan Balta'yi aratan bir adam gördüm dün orada ve beni Hakan Balta'yi aratan adam'a futbolcu demek istemiyorum.

kesinlikle bizim sorunumuz solbek. ya düşünün geçen seneyi, baltanın takımı nasıl baltaladığını. şimdi bu adama güvenerek yola çıkılırmı allah aşkına. klübe mail falan atalım, birlik olalım bu transfer için. nasıl lauro mudur nedir onun olmaması için nasıl yaptıysak solbek transferi içinde bastırmamız gerekiyor. ha bide sarp meselesi var, allah bizi musatafa sarpın şerrinden korusun diyorum ne diyim, başımıza kaldı galiba yine

Katiliyorum sana. Eger Fener duserse sag bek olarak GG yi alalim, olmazsa Nei,

Imkan olursa, Forlan/Drogba + Cambiasso/Muntari

Imkan olmazsa, elimizden gelenin en iyilerinin alinmasi

Hem taraftar canlanir, ozellikle imkanimiz olursa yapilacak transferler, yine de seneye iddiamiz olsun, ortasaha forvet defansa son birer takviye gelsin, gayet iyi olacaktir.

Sol bekte Çağlar/Hakan ikilisi varken Sabri'yi kesmek hiç akıllıca olmaz.

satılması gündemde yok zaten

değerlendirilecek kat karşılığı vs

Şimdiye kadar ihale ettiğimizde istediğimiz rakamı veren olmadı dedi. Ama 250 milyonluk bir ihalede satılabileceğini ima etti. Ntvspor verdi bu kısmı, tekrar izleyebilirsiniz.

%38 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da %11 lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda %49 olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....

Geri
Üst Alt