Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Hanımlar beyler, Galatasaray'ı futbol takımından ibaret görmeyin lütfen. Burda kongreden sonra şu oyuncuyu alacağız muhabbeti yerine, kongrede konuşulan Riva ve hisse senedi satışları hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen. Önemli bir durum, sonuçta %49luk hissemiz elimizden uçmuş olacak. Riva satılma ihtimali var. 328 milyon dolarlık borcumuz var. Bu yüzden, burda hala daha Muslerayı konuşmak yerine bunları konuşalım

8 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda I olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....

Adnan Polat'ın yüzünden şuan Mali Kongre gerçekleştiriliyor zaten.Klübü bankalara satmış durumda.Biz de geri alıcaz.

%38 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da %11 lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda %49 olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....

%38 lik kisim bankalara temlik olarak verilmis, onlar elden gitmis degil, mali durumu biraz duzeltirsek onlari geri alabiliriz diye dusunuyorum. %11 ise satilan fiyattan geri alinabilecek opsiyonu ile satilacakmis :)

Hanımlar beyler, Galatasaray'ı futbol takımından ibaret görmeyin lütfen. Burda kongreden sonra şu oyuncuyu alacağız muhabbeti yerine, kongrede konuşulan Riva ve hisse senedi satışları hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen. Önemli bir durum, sonuçta %49luk hissemiz elimizden uçmuş olacak. Riva satılma ihtimali var. 328 milyon dolarlık borcumuz var. Bu yüzden, burda hala daha Muslerayı konuşmak yerine bunları konuşalım

Keşke paket halinde değil de ayrı ayrı maddeler şeklinde oylansaydı. Endişeyle izliyoruz.

%38 lik kisim bankalara temlik olarak verilmis, onlar elden gitmis degil, mali durumu biraz duzeltirsek onlari geri alabiliriz diye dusunuyorum. %11 ise satilan fiyattan geri alinabilecek opsiyonu ile satilacakmis :)

Bunun anlamı zaten kanımca ''Ünal Aysal' ın hisseleri alması''..Başka hiç bir yatırımcı kabul etmez onu :)

Neyle geri alıyorsun. Almıyorsun aksine daha fazlasını satıyorsun.

Kongrenin yapılmasının sebebi zaten temlikleri ortadan kaldırmak.Ne fazladan satmasından bahsediyorsunuz.Önümüzdeki 2.5 yıllık gelire el koyulmuş durumda eğer birşey yapılmazsa.

Hanımlar beyler, Galatasaray'ı futbol takımından ibaret görmeyin lütfen. Burda kongreden sonra şu oyuncuyu alacağız muhabbeti yerine, kongrede konuşulan neden Riva ve hisse senedi satışları hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen. Önemli bir durum, sonuçta %49luk hissemiz elimizden uçmuş olacak. Riva satılma ihtimali var. 328 milyon dolarlık borcumuz var. Bu yüzden, burda hala daha Muslerayı konuşmak yerine bunları konuşalım

Renkdasım NTVSPOR'un verdigi yayında Ünal Başkan, GS Hisselerinin %38'nin Bankalara teminat oılarak verilip üzerine kredi cekildigini söyledi.. Şuanda elimizde ne kullanabilecegimiz kredi, nede kasada olan paramız var. Ünal Başkan verilen %38'lik hisseyi düzeltebilmek için yetki istiyor.. ve Hisselerin %11'nide tekrardan satışa çıkarmak istiyor..

Anlayacagımız Ünal Başkan Adnan Polata verdiginiz yetkilerin yarısını bana verin.. Polatın pisliklerini temizleyip, Kulübü rahata çıkarayım diyor. . . Vaad ettikleride kötü değil, Eğer tutarsa herşey Güllük Gülistanlık, Eger olmazsa Polatı bile ararız..

Benim fikrim yetkinin verilmesinden yana, Ünal başkan bu saatten sonra ne çalabilir? adam gelmiş 70 yaşına, zaten elinde olan güç kimsede yok.. GS kurtaracaksada zaten böyle Vizyon sahibi adam kurtarabilir..

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Bugun Yapılacak

Kredi felan veremez.5 ay sonra ne kadar verdiyse Galatasaray'ın anında geri ödemesi gerekir böyle planlama olmaz.

Riva için geçenlerde 2 teklif yapıldı biri ciddiye alıncak değildi dedi.Tek teklife herhalde satmaycaklar.O kadar amatör insan yok o kongrede.

Kişilere borçlanamayacak klüpler, ama o zamana kadarki borçlarını geri ödeyecek diye bir kaide yok. Öyle olsa, Malaga, Manchester City, Chealse, Bjk vs gibi klüplerin tarihten silinmesi gerekir. 5 aylık bir planlama olmaz bu yüzden. Ünal Aysal gelirken parası var diye seçilen bir başkan, bana kimse başka ihtimalden dolayı demesin, zaten inanmam. Burda başkanlık seçimini izlerken herkes ağzı açık bekliyordu, 100 milyon dolarla geliyor lafları dolaşıyordu. İşin şakası tabi bunlar, ama faizsiz veya düşük faizli kredi verebilecek düzeyde Ünal Aysal. Belçika bankalarından sadece hatrıyla kaç milyon dolar çeker düşük faizle. Ama nedense illa %49 hissemiz gidecek, illa Riva satılacak. Adnan Polatta Rivayı satıp düzlüğe çıkartmasını bilirdi..

Kongrenin yapılmasının sebebi zaten temlikleri ortadan kaldırmak.Ne fazladan satmasından bahsediyorsunuz.Önümüzdeki 2.5 yıllık gelire el koyulmuş durumda eğer birşey yapılmazsa.

Ünal Aysal'ın kongre konuşmasını izle ve dinle. satılması için yetki isteyen o, ben bir yerimden uydurmuyorum. %11 lik bir hissenin daha repo edilmesini için yetki istiyor.

Keşke paket halinde değil de ayrı ayrı maddeler şeklinde oylansaydı. Endişeyle izliyoruz.

Bende dua ediyordum, ama başkan çakallık yaptı :) Tek oylama istediği an umutlarım kırıldı.

kongreyi izleyen varmi? gstvde yok cünkü

Transfer şart değil, Kadromuz bence gayet kaliteli, Selçuk, Arda, Baroş, Ujfaluji, Elmander, Muslera, Sabri, bunlar lig için bize yeter, ben zaten beklemiyordum en başından belli büyük yıldız, Avrupada yokuz çünkü, seneye Avrupa'ya gidelim o zaman önümüz daha açık olur.

Ünal Aysal'ın kongre konuşmasını izle ve dinle. satılması için yetki isteyen o, ben bir yerimden uydurmuyorum.  lik bir hissenin daha repo edilmesini için yetki istiyor.

Neden yapmak istediğini anlasaydınız böyle bi cümle kurmazdınız.A.Polat'ın yaptıkları yüzünden bu noktadayız şuan.

anlayın işte o yüzde 11 i kendisi alacak, sonrada aynı paraya geri klübe verecek.

Geri
Üst Alt