Mehmet ALTUNPAK
Sarı Üye
- 27 Mart 2011
- 905
- 0
- 976
Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
GSTV linki varmı ???
GSTV linki varmı ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda I olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....
%38 hisse borç karşılığı olarak verilmiş. Ünal Aysal da %11 lik oranın daha verilmesini istiyor. Yani toplamda %49 olacak. Klüp elden gitmek üzere. Ben olsam yetki vermezdim, hayır oyu kullanırdım. İş klüp ekomisine gelince Adnan batırdı; Elmander'e gelince biz aldık auuuvvv....
Lan Ali dürüst SAĞBEK demişse SOLBEK dir o) tanımıyormuş gibi konuşmayın laa
![]()
Hanımlar beyler, Galatasaray'ı futbol takımından ibaret görmeyin lütfen. Burda kongreden sonra şu oyuncuyu alacağız muhabbeti yerine, kongrede konuşulan Riva ve hisse senedi satışları hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen. Önemli bir durum, sonuçta %49luk hissemiz elimizden uçmuş olacak. Riva satılma ihtimali var. 328 milyon dolarlık borcumuz var. Bu yüzden, burda hala daha Muslerayı konuşmak yerine bunları konuşalım
Adnan Polat'ın yüzünden şuan Mali Kongre gerçekleştiriliyor zaten.Klübü bankalara satmış durumda.Biz de geri alıcaz.
%38 lik kisim bankalara temlik olarak verilmis, onlar elden gitmis degil, mali durumu biraz duzeltirsek onlari geri alabiliriz diye dusunuyorum. %11 ise satilan fiyattan geri alinabilecek opsiyonu ile satilacakmis![]()
Bunun anlamı zaten kanımca ''Ünal Aysal' ın hisseleri alması''..Başka hiç bir yatırımcı kabul etmez onu![]()
Neyle geri alıyorsun. Almıyorsun aksine daha fazlasını satıyorsun.
Hanımlar beyler, Galatasaray'ı futbol takımından ibaret görmeyin lütfen. Burda kongreden sonra şu oyuncuyu alacağız muhabbeti yerine, kongrede konuşulan neden Riva ve hisse senedi satışları hakkında görüşlerinizi belirtin lütfen. Önemli bir durum, sonuçta %49luk hissemiz elimizden uçmuş olacak. Riva satılma ihtimali var. 328 milyon dolarlık borcumuz var. Bu yüzden, burda hala daha Muslerayı konuşmak yerine bunları konuşalım
Kredi felan veremez.5 ay sonra ne kadar verdiyse Galatasaray'ın anında geri ödemesi gerekir böyle planlama olmaz.
Riva için geçenlerde 2 teklif yapıldı biri ciddiye alıncak değildi dedi.Tek teklife herhalde satmaycaklar.O kadar amatör insan yok o kongrede.
Kongrenin yapılmasının sebebi zaten temlikleri ortadan kaldırmak.Ne fazladan satmasından bahsediyorsunuz.Önümüzdeki 2.5 yıllık gelire el koyulmuş durumda eğer birşey yapılmazsa.
Keşke paket halinde değil de ayrı ayrı maddeler şeklinde oylansaydı. Endişeyle izliyoruz.
Keşke paket halinde değil de ayrı ayrı maddeler şeklinde oylansaydı. Endişeyle izliyoruz.
Ünal Aysal'ın kongre konuşmasını izle ve dinle. satılması için yetki isteyen o, ben bir yerimden uydurmuyorum. lik bir hissenin daha repo edilmesini için yetki istiyor.