Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Unal Aysalin Galatasarayda daha once 1 gun bile yoneticilik yapmasina gerek yoktu zaten. Unal Aysal, sirket yonetecek, futbolu degil. Ayni zamanda sirket birlesimini mumkun kilan kisilerden biridir, Adnan Polatin payi kucuktur.

Bu kısım ayıp olmuş ama. Ünal Aysal Denizbankın sahibi mi diye sorarım o zaman. Ünal Aysal değil, Denizbanktan alınan krediyle şirketler birleşti. Denizbankla anlaşanda Adnan Polat ve ekibidir. Hem burda konu bu değil, Adnan Polat iyi Ünal kötü demiyoruz, dediğimiz Rivayı satarak Adnan Polatta meseleleri hallederdi. Ünal Başkanın seçilme nedeni nakit akışı sağlamaya çalışacaktı. O kolay yolu seçip hisse satacaz, rivayı satacaz gibi söylemlerde bulunuyor. Bence yanlış olan, eleştirdiğim kısım bu..

iyide o borcu ödemek için gelirler var zaten. Ünal Aysal aynı anda hisse satışları riva satışı ve bankadan borcumuz kadar kredi çekmek gibi bir olaya giriyor. Biz de diyoruz ki bunların hiç birine gerek yok gelir gider dengesi zaten 1-2 sene sonra çok iyi yerlere gelecektir. Şu anda ki tek sıkıntı nakit para yok. Bunu karşılması için seçildi. Bunu karşılarsa ve futbolda da herşey olumlu giderse Şmapiyonluk şampiyonlar ligi gelirleri felan 4-5 yıl içersinden verdiği parayı geri alır bir miktar bir miktar.

Gelirler var da temlik altında yani gelirlerimiz direk borca gidiyo.Şu anda klübün kullanılabilecek hiç bi geliri yok.Sen diyosun ki bütün branşlardaki giderleri 2 seneliğine Ünal Başkan cebinden karşılasın.Peki biliyomusun bi yıllık giderimiz ne kadar?

başkan büyük alkış aldı az önceki son konuşmasında

adam cebinden verse bu seferde külübü satın alıyor denilirdi

Cebinden verme değil dostlar, kredi versin, ya da verebilecek insanlar bulsun. Madem borçları tek çatı altında birleştiriyoruz, verilen kredi ile yapalım bu işi. Hisse satmak nedir, Rivayı satmak nedir? Bunun mantığı nedir? Hem Galatasarayda aynı dertler 10 senedir var, hala batmadıysak, Rivayı satmayınca da batmayız merak etmeyin. Medyadaki öldük bittik naralarını yıllardır duyuyoruz.

Bu kısım ayıp olmuş ama. Ünal Aysal Denizbankın sahibi mi diye sorarım o zaman. Ünal Aysal değil, Denizbanktan alınan krediyle şirketler birleşti. Denizbankla anlaşanda Adnan Polat ve ekibidir. Hem burda konu bu değil, Adnan Polat iyi Ünal kötü demiyoruz, dediğimiz Rivayı satarak Adnan Polatta meseleleri hallederdi. Ünal Başkanın seçilme nedeni nakit akışı sağlamaya çalışacaktı. O kolay yolu seçip hisse satacaz, rivayı satacaz gibi söylemlerde bulunuyor. Bence yanlış olan, eleştirdiğim kısım bu..

Millet bunu neden anlamıyor. Sorun bizde mi değil mi anlamadım. Rivayı satarak hisseleri satarak ben de durumu düzeltirim.

Fatih Altayli niye artistlik yapmis? Agzini burnunu kirsinlar orda hainin

baskanin agizi sütten yandi, yogurdu üfleyerek yiyor. sakin olun beyler ;)

https://twitter.com/#

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Başkan: borcu artırmadan, yeniden yapılandıracağız.

Başkan: pazartesi personele ödeyecek naktimiz yok. Süren, Canaydın, Polat ellerinize sağlık.

Başkan: hiçbir başkan 6milyon$'dan fazla kasa kolaylığı sağlamadı. Ben bu borcu ödeyeceğim demedim, ödeyemem.

Hadi bakalım hayırlı olsun iyi yetki :D

Şimdi ne oylaması yapılıyor ? birisi açıklayabilirmi

İzin çıktı bakalım neler olacak

Yetki alınmış.

Hadi hayırlı olsun.

Yetki verildi.Ünal Başkan kurtar bizi şu borç batağından iyice gına geldi artık :(

Gelirler var da temlik altında yani gelirlerimiz direk borca gidiyo.Şu anda klübün kullanılabilecek hiç bi geliri yok.Sen diyosun ki bütün branşlardaki giderleri 2 seneliğine Ünal Başkan cebinden karşılasın.Peki biliyomusun bi yıllık giderimiz ne kadar?

Şu anda nasıl kulübün hiç bir geliri yok. Stadımız yok sanırım. Şirketler birleşmedi sanırım. Yayın gelirlerine emniyet el mi koydu. Reklam sponsorluk ve bazı projelerimiz hiç olmadı sanırım. Bütün branşların gideri varsa geliride var merak etme.

Hayırlı olsun yönetim yetkileri almış.Doğru kullanılırsa önümüz açık beyler

Ben sirf Unal Aysal yapti da demedim, ama Denizbank kredisinin yaninda bircok yardim eli vardi orada hocam.

SON DAKİKA: Genel kuruldan yapılandırılma çalışmaları için borçlanma yetkisi alındı.

transferler yarindan itibaren gelir. belki bugünden bile aciklanirlar pes pese :)

Hayirli olsun.

Geri
Üst Alt