Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Millet bunu neden anlamıyor. Sorun bizde mi değil mi anlamadım. Rivayı satarak hisseleri satarak ben de durumu düzeltirim.

1 aylık bir süreç içerisinde Rivayı 200 milyonun üstünde alacak 3-4 şirket bulunur. Buda borçlarımızın tamamen bitişi demek. Tek Rivayı satarak halledersin sıkıntını, ama işin kolay tarafı o. 5-10 sene sonra satacak bir Rivamızda olmaz ne yazık ki. Bu yüzden Riva sigortamızdır.

Şu anda nasıl kulübün hiç bir geliri yok. Stadımız yok sanırım. Şirketler birleşmedi sanırım. Yayın gelirlerine emniyet el mi koydu. Reklam sponsorluk ve bazı projelerimiz hiç olmadı sanırım. Bütün branşların gideri varsa geliride var merak etme.

Arkadaşım hepsi temlik altında 150m dolarlık borca 750m dolar temlik verilmiş.

Kulüp adına doğru işler yapılacak inş.Hayırlı uğurlu olsun.

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Başkan: Bu seçimden pişman olmayacaksınız.

Benim pek güvenim yok ama insallah bu borcu, isim yapmis ama Galatasaray'a gerekli olmayan futbolcular yerine, Galatasaray'in eksik bölgelerini dolduracak futbolculara kullanirlar ve takimin içinde ki "ise yaramaz" diye tabir ettigimiz adamlari, kapinin önüne koyarlar.. Hadi bakalim, hersey güzel olsun, biz bunu hakediyoruz..

Hayırlısı olsun

Gecmis olsun, hayirli olsun hepimize :)

Bombalari bekliyoruz Unal Baskan! :D

Hayırlı olsun .. ßen ßaşkana güveniyorum.. ßunun şerefine bi transfer açıklasada keyfimiz yerine gelse..

Hayırlı uğurlu olsun. Şimdi transferler başlar :)

Yanlız bu Fatih Altaylı'nın Aziz Yıldırım isimini orada ağzına alması ne rezil bir olaydır.Şu adamı hiç yakıştıramıyorum Galatasaray'a.

Hayırlı olsun.Başkana güveniyoruz.

Yanlız bu Fatih Altaylı'nın Aziz Yıldırım isimini orada ağzına alması ne rezil bir olaydır.Şu adamı hiç yakıştıramıyorum Galatasaray'a.

Ne dedi gene?

Galatasaray camiasinda en nefret ettigim adamlarin basinda gelir. Neci oldugu belli degildir. Sirf hainlik pesindedir

Kısa,orta,uzun vadede ne olacak bir öngörüsü olan var mı?

Kemer sıkma politikası yerine açılarak batarız ya da çıkarız. Denenen bu. Ama olası bir başarısızlıkta geri dönüşü çok zor olacak. Ama başarı durumunda işe yarayacak bir olay. Adnan Polat 3 senede borçları bitirecekti. Şimdi Ünal Aysal o sistem yerine, daha çok borçlanıp hem vadeyi genişletecek, hem de kısa vadede cebinde parası olacak. Buraya kadar herşey güzel, ama bunu yaparken;

Hisseleri satarsa, Rivayı satarsa, nefretim olacaktır. Kendisini hiçbir zaman desteklemiyeceğim. Borçlanarak hallederse de gidip elini öpeceğim..

Geri
Üst Alt