Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hayri Cund nasıl olur da Dursun dersin yav?

geçen günki lansmanda erden ağbeyin performansını görünce asıl başkanın kendisi olduğunu düşünüom dursunu sadece camianın büyüğü ve para akışı sağlayacak bir nevi abtürrahim olarak görüorlar. + eşrefin geçen seçimdeki tek porojesi columbusu icat eden herif de dursunda. ben lansmana kadar erden bey yine yancı bir rolde olacak sanıodum ama adam klübün tüm sorunlarına ve mes'elelerine hakim bir porofil çizdi. dursun geçen seferki gibi kardeşiyle fln at koşturamaz. bir de tabi ki aysal denen cmbom düşmanının birden türeyip denene göre eşrefin safında yer alması da beni işkillendirdi. dursun neyse aysal da onun gurbetçi versiyonu.

He direkt politika faizi kafası anladım.

o zaman 2023 yazında haşırt olabilir - cünkü hükümet değişirse , ekonomi tepesi değişirse herhalde ilk yapacakları iş o olacaktır döviz rahatlaması için. Yani önümüzdeki yaz o dönemin borcunu ödeyip hazırlık yapılmalı eğer o pozisyon olursa.

şimdi o da değişik - döviz uçuk diye döviz geliri TL borcuna iyi etki ediyor - ama sen avrupada bu sezon yoksun ve seçimin neler getireceği belirsiz. Yaşayıp göreceğiz.

He tabii ki şu da var - o zaman trasnfer konusunda da rahatlamış olabilirsin , daha iyi kadroyla avrupa kafalarına girebilirsin.

Açık konuşayım hadi bu sene yokuz - ama seneye CL olmaz (hiç bir türk takımı için olmaz) - AVL ya da Konfederans hangisinde kulvarda kaldıysan yarı-final - final - kupa , özellikle konfederans için konuuyorum her sene olmalı
Aynen olacak olan o.

Bu arada fener'in BB ödemeleri 1 sene sonra başlayacakmış. -bizden bir sene geç imzalamışlardı sözleşmeyi, biz neden anında imzaladık hata işte. - O yüzden bu sene fener'in şampiyon olmaması önemli. Son kurşunları gibi duruyor. Bizim maaş bütçesi şu an 21 milyon €, eğer Diagne'de kurtulursak 18 civarına indiriyoruz ki, 4-5 iyi transferle bile 30'u aşmayız. Maaş konusunda bu disiplin sürerse Avrupa yapmamız durumunda acayip bir yere geliriz. Fener'in mali tablolarda bu sene pandemiye rağmen 1,8-1,9 milyar gelirleri gözüküyor ki Koç nedeniyledir ve sürdürülebilir değildir. Facia olan ise bu kadar gelire rağmen sadece 80 milyon TL kar açıklamışlar ki bu da giderlerinin ne kadar yüksek olduğunu -1,7 küsür- gösteriyor. Eğer aklımızı kullanırsak cidden 5 sene sonra ligin Bayern Munich'i olabiliriz.

Aynen olacak olan o.

Bu arada fener'in BB ödemeleri 1 sene sonra başlayacakmış. -bizden bir sene geç imzalamışlardı sözleşmeyi, biz neden anında imzaladık hata işte. - O yüzden bu sene fener'in şampiyon olmaması önemli. Son kurşunları gibi duruyor. Bizim maaş bütçesi şu an 21 milyon €, eğer Diagne'de kurtulursak 18 civarına indiriyoruz ki, 4-5 iyi transferle bile 30'u aşmayız. Maaş konusunda bu disiplin sürerse Avrupa yapmamız durumunda acayip bir yere geliriz. Fener'in mali tablolarda bu sene pandemiye rağmen 1,8-1,9 milyar gelirleri gözüküyor ki Koç nedeniyledir ve sürdürülebilir değildir. Facia olan ise bu kadar gelire rağmen sadece 80 milyon TL kar açıklamışlar ki bu da giderlerinin ne kadar yüksek olduğunu -1,7 küsür- gösteriyor. Eğer aklımızı kullanırsak cidden 5 sene sonra ligin Bayern Munich'i olabiliriz.
Bende öyle bakıyorum ama bizde yönetimsel bazda "ben yaptım , ben yapacağım " gibi bir olay var - bütün bu isimlerin hepsi tek masanada evet beyler paraysa para koyuyoruz hepmiz 5-10 mil..koymayan kalksın gitsin bu masadan bdiaha gelmesin - bizdende bir şey beklemesin diye... bu olamıyor..

Hata belkide ama bu BB olayı olmasa bu projelerin önemi ve inceliğini geçmişteki gibi kavrayamayabilirdi divan/üyeler , keza bizlerde.

zaten bu iş tek kurşun...ama 5 ama 7 sene neyse - doğru çıkılırsa kimse önünümüze geçemez. Mutlak domine ederiz.

Takımı kim batıracak hala karar veremedim.

geçen günki lansmanda erden ağbeyin performansını görünce asıl başkanın kendisi olduğunu düşünüom dursunu sadece camianın büyüğü ve para akışı sağlayacak bir nevi abtürrahim olarak görüorlar. + eşrefin geçen seçimdeki tek porojesi columbusu icat eden herif de dursunda. ben lansmana kadar erden bey yine yancı bir rolde olacak sanıodum ama adam klübün tüm sorunlarına ve mes'elelerine hakim bir porofil çizdi. dursun geçen seferki gibi kardeşiyle fln at koşturamaz. bir de tabi ki aysal denen cmbom düşmanının birden türeyip denene göre eşrefin safında yer alması da beni işkillendirdi. dursun neyse aysal da onun gurbetçi versiyonu.
tum bunlara katilmakla beraber esref saflarini birakman bizi uzuyor anti dursuncu olarak takipteyiz umarim pasif arkaplan aktoru olarak kalir dursun ama metin ciddi bas agrisi yaratacak surekli bos aciklamalar yapip camianin dengesini bozacaktir.

Eşref Bey, gerek listesindeki adamları kaybetmesi gerek herhangi bir proje açıklamaması gerek sportif direktör konusunda yaşadığı fiyasko sebebiyle hiçbir şekilde güven tahsis etmemekte. Tek şansı karşıda Dursun var. Her şeye rağmen liseliler 60-40 Eşref'e kaysa bile Abdürrahim tayfa ve gençlerle beraber Dursun'un kazanacağını ön görmek yanlış olmaz herhalde.

Kararsızım diyenlerin orani epey ciddi
Aralarından bir renkdas neden boyle bir hisse kapildigini.anlatabilir mi?

1654437668017.webp

Kısa vadede başarılı olunması şu durumda çok kolay gözükmüyor.

O yüzden gayrimenküllerin doğru değerlendirilirip, gelecek adına tesislerin yapılması önem arz ediyor.

Erden Timur ve Dursun Özbek bu konuda daha ikna edici şu aşamada.

Kadro mühendisliği konusunda da iyi kötü tecrübe edindi. Ve eldeki kadroyu dağıtmadan, takviye ederek daha başarılı olmasını da sağlayabilirler.

Ama kendisinin en büyük handikapı 10 söylediğinin 9’unun şüpheli olması.

Bu da beni kararsız bırakıyor.

Eşref Hamamcıoğlu’ndan ise hiç bir beklentim yok. Olumlu da olumsuz da bir katkısı olabileceğine inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt