Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan: Dursun (Erden Timur)
Hoca: Rose

İnanılır gibi değil dursun ankette önde gidiyor

Abi atalarımız harbi çok büyük adamlarmış bir kez daha saygıyla anıyorum ruhları şadolsun

Boşuna dememişler deveyi diken insan seven yaranırmış
Son konusmasinda dursun birbirimizi sevecez, cok guzel sevecez dedi. Ayni sevgiden mi bahsediyor acaba Şevki

Sayın Hamamcıoğlu, rahmetli Mustafa Cengiz gibi anti dursuncuları konsolide edebilecek bir aday profili çizmiyor.

Adnan Öztürk: Galatasaray Eğitim Vakfı ile görüşerek yatılı Ali Sami Yen Spor okulu yapılacak. Masrafları ve arazi (Bahçeşehir'de 150 dönüm) Eğitim vakfı tarafından karşılanacak. Bu arazide 6 saha da yapılacak.

Güzel proje. Kim seçilirse seçilsin İnan Kıraç cebini eline atsın.

Adnan Öztürk: Sportif Direktör çok önemli. Çarşamba günü yeni yapılanmayı anlatacağım.

Erik Abidal herhalde.

Edit:

Adnan Öztürk: Sportif Direktöre karşıyım. Dışarlarda gezmeye gerek yok. Çarşamba günü bu ismi açıklayacağım, inşallah herkes ayakta alkışlar.

Abidal değilmiş. Futbol Direktörü açıklayacakmış. Sadece transfer yapmayacakmış. Yerli bir isimmiş.

Son konusmasinda dursun birbirimizi sevecez, cok guzel sevecez dedi. Ayni sevgiden mi bahsediyor acaba Şevki

En son bizi sevdiğinde uefanın kapısından dönderdi mustafa cengiz bu sefer belli ki daha çok sevecek

Dursun seçilirse en büyük destekçisi olacağım artık devir sevme devri

Adnan Öztürk: Hamamcıoğlu'nun açıklamaları ben katılmadan önceydi. Son verdiğimiz fotoğrafa bakabilirsiniz. Para konuşmayı sevmiyorum.
Adnan Öztürk: Seçimi kazanınca Futbol Direktörümüz ile TD konusuna karar vereceğiz.

Adnan Öztürk: Sportif Direktör çok önemli. Çarşamba günü yeni yapılanmayı anlatacağım.

Erik Abidal herhalde.

Edit:

Adnan Öztürk: Sportif Direktöre karşıyım. Dışarlarda gezmeye gerek yok. Çarşamba günü bu ismi açıklayacağım, inşallah herkes ayakta alkışlar.

Abidal değilmiş. Futbol Direktörü açıklayacakmış. Sadece transfer yapmayacakmış. Yerli bir isimmiş.

esrefin ogludur

Adnan Öztürk realist laflar etmiyor.

1- Her şey hazır hazır hazır ....

Yani yemeyin arkadaş bizi - mazbata aldın 3 gün sonra kampa gidebilecekmiş gibi konuşuyorlar. hazır olamaz TFF belli değil - ne kararlar gelecek belli değil - bütçen onaylı değil ...nereye ne hazır allah aşkına

2- Futbol Direktörü ... tez aşamasında olan "GS Spor Lisesi" kafasından başlayıp tüm altyapı ve TR yi (hatta almanya*) tarayıp rapor verebilecek biri - umarım ayakta alkışlanır .

Almanya lafını edene kadar - ulan valla FTyi bunlar çıkaracak ortaya heralde dedim. Aklıma tam biri gelmiyor şu an ama spor lisesinden tut bu kapsamda iş yapabilecek bir adam ben olacağını düşünmüyorum. VE ...madem Eğitim Vakfı bazlı bri proje bu ... maliyeti oradan vs ...Elinizden tutan mı var da yapmıyorsunuz ? Seçilmezseniz lafını bile etmeyeceğiniz bir şey olacak.... Altyapıdan dem vurmaya çalışmayın. Kağıt üstünde 15-20 yılda anormal meyve verebilir ama bence prim yaklaşımı.

3- Erden Timur tanışmadım ama bu kadar ateşli bir GSliyi ben bırakmak - randevu almadan giderim bırakmam . GS için ben gel derim.

Hadi ordan ... Adama ters laf etmeye bir tarafı yemedi tabi...

2 AY önce - Eylülde tekrar seçim var deyip.... şimdi Geniş bakmak lazım , gelin daha büyük projeler yapalıma.... Güven vermiyorsun Adnan Öztürk efendi. BİR TANENİZ bile "Kim seçilirse seçilsin - seçimde rakip olsak bile , büyün her şeyde beraber hareket ederiz" havasını VERMEDİNİZ:

Onu BEN / BİZ yaptık - şunu bunu BEN / BİZ engelledik / önünü açtık. Temelde bu var. Sonra "Aklım almıyor nasıl birlikte olamıyoruz".

Bırakın allah aşkına

Kotu bir urunun reklamini mukemmel birinin yapmasi o urunun kotu oldugu gercegini degistirmez

E.timur suan camiadaki en revactaki isim,dursunda erden agabeyimizin etinden sutunden faydalanip kullaniyo,yoksa gsnin kurtulusu lansmanini,milyarlarca liralarin havada ucustugu sunumu dunyanin en egosuz baskan adayi bile bi yonetim kurulu uyesine birakmaz

Secim kazanildiktan sonra yollar o veya bu sekilde ayrilirsa,giden araziler ve kaybolan yillari hep birlikte yad ederiz artik

Listesine degil timur,ozgorkey hasa hz.muhammedi alsa bile basini dursunun cektigi bir ekibi desteklemek mumkun degil

Esrefte kotu ama kotunun kotusu varken mecburen kotu kazansin istiyicez

Yatılı spor lisesi çok iyi proje ama kısa vadede yapılması imkansız o işin imarı- izni falan zaten 1 yıl sürer ve bizi mali olarak rahatlatacak bir proje değil, meyvelerini 4 sene sonra belki almaya başlarsın. Yine kısa vadeli ödemeler nasıl yapılacak? Hazır diyor ama nasıl hazır? Florya'nın tamamı nasıl alınacak? Ben bir şey anlamadım açıkçası.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Küfür ederek yolladığımız Dursun Özbek açıkladığı projelerle Eşref'i adnan'ı duman eder.

Koskoca Galatasaray Dursun Özbek dışında aday bulamadı acayip üzücü lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt