Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar 9.5a satacaksa biz de 9.5a satarız kadar saçma bir cümleyi hayatımda duymadım.
Admirim çıldırıyorum dinledikçe - sınava son gün hazırlanan öğrenci gibi başkanlık lansmanı yapıyor adam ya ...

Mantalite tamamen karşıya laf etmek - orası satış dediği için satış dışında değerlendiricem diyip - nasıl değerlendireceğine dair 1 gıdım şey yok. Her yer aynı kalır öyle bu adamla cacık çıkmaz bana o ışığı vermeyi bırak en ufak pozitife dönen ne tesis ne sportif başarı ihtimali vermiyor.

Admirim çıldırıyorum dinledikçe - sınava son gün hazırlanan öğrenci gibi başkanlık lansmanı yapıyor adam ya ...

Mantalite tamamen karşıya laf etmek - orası satış dediği için satış dışında değerlendiricem diyip - nasıl değerlendireceğine dair 1 gıdım şey yok. Her yer aynı kalır öyle bu adamla cacık çıkmaz bana o ışığı vermeyi bırak en ufak pozitife dönen ne tesis ne sportif başarı ihtimali vermiyor.
Yav adam yatırım maliyeti diye bir şeyden habersiz gibi konuşuyor.

1 milyonluk araziden 10 milyon gelir elde etmek mesele, bu diyorki ben boş halini de 10 milyona satarım :))

Şu lansman şu işe yaradı - kendi oy oranını azalttı çok net şekilde..

Büyük fark ile Dursun Özbek tarafı başkan seçilecek bundan %99 eminim. Endişe veriyor mu veriyor , bana da veriyor ama Eşref ile 1 adım bile ileri gitmez ne araziler , ne projeler, ne tesisler ne beklenti ek gelir olur ...

Dursun başkan seçilecek buna hazırlıklı olun.

1 milyonluk araziden 10 milyon gelir elde etmek mesele, bu diyorki ben boş halini de 10 milyona satarım :))

Kafa işte - expertlerde böyle diyor.

Nasıl Erdem timurun fizibilitesi için "20 bin doları ver - senin istediğin değerleri çıkarsın" ... sende expertlere ateşle 3 -4 onlarda istediğini sana söylesin böyle bir şey yok.

Toki de emlak konutta senle uğraşmaz...60 dönüm yerine 40 dönümüne yapar - kapını çalmayı bırak , sana güler.

Admirim 40 dönümü biz alacağımıza 20 dönümü Emlak konuta biz satalım diyor ne diyorsun buna? Bir de Erden Timur'un projelerini eleştiriyor. En komiği de yap işlet devret modeli sanki devletimiz bundan yeterince zarar etmemiş gibi.

Kotu ve daha kotunun secimi olacak.

Kaybeden Galatasaray olacaktır her zmn ki gibi.

Sövdük ettik ama seçim ertelenmese şu an başkandı Eşref Hamamcıoğlu. 2 senede tüyü dikermiş. Seçilme ihtimali yok bu gayriciddi vaatlerle. Aysal tayfanın gazlaması hariç bir desteği de yok.

Şu tanıtımı izleyince hakikaten öyle ...

Yani Fare mare dedik fırat'a (alakaları varsa Dursun için bilerek yaptı kafası vs vs ) ama "beceremezler" diye bu hakkımı kullandım kafası haklı çıktı.

Dursun doğru diye değil - şu lansmandaki gelirlere inananlar ne içmiş merak ediyorum.

Bir avuç eş dost gelmiş - Ters düştüğü demeçler olan Adnan Öztürk ile yanyana şakalar falan filan , yani baya baya hikaye yazar gibi senaryo yazmışlar - ve en net yaptıkları şey karşıya muhalefer ve bok atmaki.

1.5 senedir başkan adayısın - güya hazırda çalışman olmalıydı: BU MUYDU ?? yani hakikaten BU MUYDU?

sunumlar bilmemneler o kadar alalacele yapılmış ki - bence biraz Dursun tarafının lansmanı gövde gösterisi yapınca bunlarda aşağı kalmayalım dedi gösteri konusunda ama AMATÖR bir şey izledik.

Hissiyle konuşulan 1 olay yok şurda. En yüksek sesle zikredilen "SATMAYACAĞIZ"....yahu senin kadrondaki Tavukçuoğlunun olayı ev yap sat misal .

Komiğime gitti - hayalkırıklığı yaşadım - Dursun ve Metin Öztürk ikislinden anormal tiksintiyle endişeleniyorum ama Eşref'in kulübü 1 santim ileri taşıyacağına inancım 0. her şey aynı kalır - başkanlık döneminde artık kim nereye salça olursa olur.

iyi 30 Haziran 2021 seçiminde 41 oyla Burak Elmas kazanmış kusra bakmayın .

Eşref o zamanda kazansaydı şu sunum - şu mantaliteyle 1 karış bir şey beceremezmişiz.

Sportif farklı olabilirdi ama arkaplanda kar yapabilecek bir düzen olmazmış- borç devam edermiş

Admirim 40 dönümü biz alacağımıza 20 dönümü Emlak konuta biz satalım diyor ne diyorsun buna? Bir de Erden Timur'un projelerini eleştiriyor. En komiği de yap işlet devret modeli sanki devletimiz bundan yeterince zarar etmemiş gibi.
TL bazında çekilen kredi + faize karşılık ana parayla olabilir de bunu da kimse kabul etmez gibi. Esas mevzu Galatasaray adıyla varolan bir kurum üzerinden başkalarına bu geliri peşkeş çekmek ya da reklam yapmaktan farkı nedir bunun yani.

Sövdük ettik ama seçim ertelenmese şu an başkandı Eşref Hamamcıoğlu. 2 senede tüyü dikermiş. Seçilme ihtimali yok bu gayriciddi vaatlerle. Aysal tayfanın gazlaması hariç bir desteği de yok.

Bunu idrak edemeyen onca insan var burada Özbek nefreti ile eşrefin yanında durmak en büyük zarardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt