Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC uyesi olarak katiliyorum dersen guvenlik seni kucaginda bile oturacagin yere kadar goturur renktas
şaka yapıyorum tanıyorum iki tanesinide , ağır fenerliler :D

benim üyeliğim yok ama üye olan çok arkadaş var - onlarla girdiğimde epeyde fenerli üyesi olan bir yerdir hatta ama üyeleri ciddi varlıklıdır

Galatasaray Spor City
Çok gerildim Hayri Başkan...

başkan belli. Eşref hakikaten komik çıktı - baya içi boş.

Ciddi diyorum iyi ki Burak Elmas kazanmış önceki seçimi, valla gıdım ilerlemezmiş Eşref ile kulüp.

Burak ile en azından dibi gördükte yukarıya yön zorunlu hale geldi

TL bazında çekilen kredi + faize karşılık ana parayla olabilir de bunu da kimse kabul etmez gibi. Esas mevzu Galatasaray adıyla varolan bir kurum üzerinden başkalarına bu geliri peşkeş çekmek ya da reklam yapmaktan farkı nedir bunun yani.
Florya gibi şu anda herkesin ağzının suyunu akıtan bizde üst kullanım hakkı olduğu ve için alabileceğimiz bir araziyi almayıp bizdeki 20dönümlüğüsatalım olayı bende büyük hayal kırıklığı idi.

Ciddi diyorum iyi ki Burak Elmas kazanmış önceki seçimi, valla gıdım ilerlemezmiş Eşref ile kulüp.

her yere inşaat yapacak herif bi de gayrimenkul klübüne çevrilmeğe çalışılıyor dio.

Program sırasında işim vardı, haliyle izleyemedim. Program öncesi Hamamcıoğlu'nun kazanması için Copperfield'ın Hamamcıoğlu'nu yok etmesi gerek diye düşünüyordum, anlaşılan olmamış. Tekrarını izlerim diyordum ama gerek yok.

Son sorum forumda bu konu altında ankette Eşref'e oy seçecenle(art niyet olarak değil - yani "Gördük sizin başkan adayınızı" gibi anlamayın kesinlikle , ben kararsız oya sahip biriyim - meraktan soruyorum) : Karnınızı doyurdu mu şu sunum. Bende hala Dursun ile ilgili risklerin fazlasıyla farkındayım... o kısmını sorgulamıyorum asla. Ama sadece anti-dursun mantığı ile GS geleceğini şu proje kafasına güveniyor musunuz? (Bunu çok ciddi soruyorum ve fikirlerinizle yorumunuzu bekliyorum)

Bu cevaplardan geride kaldı - sorum hala geçerli - lütfen yanıtlayınız varsa bir fikriniz, baya merak ediyorum çünkü

Program sırasında işim vardı, haliyle izleyemedim. Program öncesi Hamamcıoğlu'nun kazanması için Copperfield'ın Hamamcıoğlu'nu yok etmesi gerek diye düşünüyordum, anlaşılan olmamış. Tekrarını izlerim diyordum ama gerek yok.

Üstad sinirin bozulur, beklediğinden çok çok ÇOK uzak bir şeydi.

bu dediğimde yanlış anlaşılmasın - Burak Elmas ile sportifte dibi gördük , arka planda bir zararı olmadı hatta olumlu işler oldu diye biliyorum (üyelikti - davaların sonuçlanmasıydı vs vs ).

iyikide seçilmiş - Eşref ve lobisi hakikaten uzak dursun çünkü yararları olmayacağı belli..

hala gerginim...turizm projesi diyor adam ya müze stad turuna ..

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz’ı kazandıranlara teşekkürler ama tek alternatif değil. Büyükçekmece’de arazimiz var. Düz ayak. Oraya tesis yapmak 15-16M$'ı geçmeyecektir.

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz'da Galatasaray Spor City adında bir proje düşündük. Galatasaray'ın futbol harç tüm unsurlarını barındıran bir kompleks kurmayı planlıyoruz. Ali Samiyen Spor Lisesi de burada olacak.

Eşref Hamamcıoğlu: Spor lisesinde ahlaklı, iyi sporcular yetiştireceğiz. Yurtdışına giden sporcularımız dil sorunu ve kültür sorunu yaşıyorlar. Burada Altınordu modeli oluşturacağız.

Eşref Hamamcıoğlu: Spor Hastanesi olacak. Spor resort ve konaklama imkânı yer alacak. Galatasaraylıların sosyalleşeceği bir yaşam alanı planlıyoruz. Bu projeler bir vizyon, bir hayaldir.

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz arazisine yapacaklarımızı yap-işlet-devret modeli ile yapmak istiyoruz.

Belki abarttığım düşünülüyor ama adamların planı, programı, projesi, hazırlığı yok derken bayağı ciddi söylüyorum. Bu adamların kafasında bir şeyleri gerçekleştirmek, bir şeyleri başarma hissini yaşamak sadece kendi çapları oranında var. Bu maalesef hep böyle oldu.

Ben bunları bir halt bildiğimden demiyorum. Biraz konuşmalarına, tavırlarına, hareketlerine, bir lafı söylerken nasıl eveleyip gevelediklerine baktığın zaman zaten ortada hiçbir şey olmadığını anlıyorsun. Bahsettiğim diksiyon falan değil, Erden Timur çok mu düzgün konuşuyor? Ama içeriğini dolduruyor adam, inşallah arkası da boş olmaz. Mühim olan yine sabır göstermek. O anlattıklarının karşılığı 1-2 yılda alınacak şeyler değil. Bayağı sabırlı olmamız lazım. Bence karşılığını da alacağız.

Üstad sinirin bozulur, beklediğinden çok çok ÇOK uzak bir şeydi.
Şimdi şunu gördüm. Bu maddelerin farkı ne tam olarak? Öğrencilik yıllarında çok slayt gözüksün diye hazırlanmış gibi.

GEV arazisi ile ilgili bir sunum olmamış. İnan Kıraç açıklama yaptıktan sonra ne diye Hamamcıoğlu arazi söylemlerine başlamış o zaman merak ettim.

Sevdiğim Ünal Aysal'ın da bu oluşumun arkasında içinde olması güvenimi kırdı kendisine maalesef.

Yalan yok - hala çekimserim Dursun tarafına oy atar mıydım diye sorsanız . ama kafa kafaya geçecek seçim havasını alsam Eşref bu kafayla gelmemesi gerekir diye öte tarafa giderdim. çok karaktersiz bir sunum oldu , tek yaptığı öte tarafa laf yetiştirmek oldu.

Böyle başkan kafası olmaz - öteki tarafta süperstar değil tabi.

Ben Erden Timur'a inancım tam , başka şu an güvendiğim bir insan yok divan içinde.

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz’ı kazandıranlara teşekkürler ama tek alternatif değil. Büyükçekmece’de arazimiz var. Düz ayak. Oraya tesis yapmak 15-16M$'ı geçmeyecektir.

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz'da Galatasaray Spor City adında bir proje düşündük. Galatasaray'ın futbol harç tüm unsurlarını barındıran bir kompleks kurmayı planlıyoruz. Ali Samiyen Spor Lisesi de burada olacak.

Eşref Hamamcıoğlu: Spor lisesinde ahlaklı, iyi sporcular yetiştireceğiz. Yurtdışına giden sporcularımız dil sorunu ve kültür sorunu yaşıyorlar. Burada Altınordu modeli oluşturacağız.

Eşref Hamamcıoğlu: Spor Hastanesi olacak. Spor resort ve konaklama imkânı yer alacak. Galatasaraylıların sosyalleşeceği bir yaşam alanı planlıyoruz. Bu projeler bir vizyon, bir hayaldir.

Eşref Hamamcıoğlu: Kemerburgaz arazisine yapacaklarımızı yap-işlet-devret modeli ile yapmak istiyoruz.
Puhahaha. Bahçeşehir'deki arazi ne oldu yahu. Nereden çıktı Büyükçekmece. 3 hafta önce Kemerburgaz'a yapıyordun tesisi.

bidaha izleyeceğim part 1 2 3 ü ... içim açılsın umutlanayım biraz...

maçlarda bu kadar gerilmedim. Eşref'in lansmanını izledikten sonra bakış açısı , efendilik açısından farkı gösteren bir kıyaslama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt