- 6 Eylül 2014
- 93.233
- 64.171
- 4.608
Omuz omuza kavga eder esrefSayin Hamacioglu'nun presantasyonuna katilsaydim kendisi ile yumruk yumruğa kavgaya tutuşurdum.
Allah korumuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omuz omuza kavga eder esrefSayin Hamacioglu'nun presantasyonuna katilsaydim kendisi ile yumruk yumruğa kavgaya tutuşurdum.
Allah korumuş
Kararsızların azımsanmayacak sayıda olduğunu düşünüyorum. Kararsız/ortada duran üyelerin büyük çoğunluğu Dursun Özbek'e kaymıştır bugün.
Bu arada Eşref beyin bir projesi de Beyoğlu Gs Store'u kapatıp Hüsnü Galip'in altına açma. Sanırım Beyoğlu'n daki store en çok iş yapan store.Bu arada gördünüz mü bilmiyorum ama BElmas dönetimde digitalde olan Bora Koçyiğit şöyle bir yazı paylaştı. Hamamcıoğlu bugün dijitalleşme ile rakamlar açıklamış anladığım, kıyas yapmak açısından belki faydalı olur.
![]()
Galatasaray Dijital AŞ Projeleri
Haziran 2021 seçimi sonrasında başladığım ve Mayıs 2022’de sona eren Galatasaray Dijital AŞ sorumluluğum döneminde, yönetmeye gayret ettiğim projeler sonucunda ortaya çıkan net kâr aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. • Proje 1 esasen rahmetli başkanımız Mustafa Cengiz döneminde imzalanmış bir...www.borakocyigit.com
gif'in telif hakları can bey'de
Dursun baskanla yan yana pisuvara birgün çiselersen Dursun baskanimi seveceksin
Adam klub yararina göre değil liselilerin yararına ne varsa onu vaat ediyor şaka gibi.Bu arada Eşref beyin bir projesi de Beyoğlu Gs Store'u kapatıp Hüsnü Galip'in altına açma. Sanırım Beyoğlu'n daki store en çok iş yapan store.

Taraftarın etkeni olsa da pek bir şey değişmez ki, iki iyi transferle tav olur çoğu yazın görürsün.Buna katılıyorum... o yüzden anket oyum kararsız zaten.
Maalesef taraftarın bir etkeni yok. Gerçi olsada bu akşamki sunumdan sonra Dursun der taraftar , eşref ile iyi süreç görmeyeceğini düşünerek.
Can Bey'den gerekli izin belgesini aldıkgif'in telif hakları can bey'de
Şimdi şunu gördüm. Bu maddelerin farkı ne tam olarak? Öğrencilik yıllarında çok slayt gözüksün diye hazırlanmış gibi.
GEV arazisi ile ilgili bir sunum olmamış. İnan Kıraç açıklama yaptıktan sonra ne diye Hamamcıoğlu arazi söylemlerine başlamış o zaman merak ettim.
Sormayı unuttum, futbol direktörü geliyordu lansmana. Tanıttılar mı? Adnan Öztürk konuştu mu? Mancini falan yine geçti mi? Merak ettim.
Bugünden mi bu lan
Bi an düsündüm wtf diye
Bunun üzerine Mayıs'ta tekrar aday oldu. Bu kez daha fena madara oldu. GS tarihinden silindi dedik, tekrar başkan olacak adam. Ulan GalatasarayBi an düsündüm wtf diye