Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gördünüz mü bilmiyorum ama BElmas dönetimde digitalde olan Bora Koçyiğit şöyle bir yazı paylaştı. Hamamcıoğlu bugün dijitalleşme ile rakamlar açıklamış anladığım, kıyas yapmak açısından belki faydalı olur.

Kararsızların azımsanmayacak sayıda olduğunu düşünüyorum. Kararsız/ortada duran üyelerin büyük çoğunluğu Dursun Özbek'e kaymıştır bugün.
:D
nopes2-gif.161396

Bu arada gördünüz mü bilmiyorum ama BElmas dönetimde digitalde olan Bora Koçyiğit şöyle bir yazı paylaştı. Hamamcıoğlu bugün dijitalleşme ile rakamlar açıklamış anladığım, kıyas yapmak açısından belki faydalı olur.
Bu arada Eşref beyin bir projesi de Beyoğlu Gs Store'u kapatıp Hüsnü Galip'in altına açma. Sanırım Beyoğlu'n daki store en çok iş yapan store.

Hahahaha bu ne? Riva'nın ihaleye ön plan ile çıkarken ki görsellerini Kemerburgaz - Galatasaray City diye paylaşmışlar. Eğlenceyi kaçırmışız. Gülmekten yarıldım. Eşrefçiler işte proje falan yazmış. :asd:
1654719042314.png

1654719059080.png

Uğur Arpalı'nın payı çok büyükmüş. asdffhgjhjjk

Buna katılıyorum... o yüzden anket oyum kararsız zaten.
Maalesef taraftarın bir etkeni yok. Gerçi olsada bu akşamki sunumdan sonra Dursun der taraftar , eşref ile iyi süreç görmeyeceğini düşünerek.
Taraftarın etkeni olsa da pek bir şey değişmez ki, iki iyi transferle tav olur çoğu yazın görürsün.

Şimdi şunu gördüm. Bu maddelerin farkı ne tam olarak? Öğrencilik yıllarında çok slayt gözüksün diye hazırlanmış gibi.

GEV arazisi ile ilgili bir sunum olmamış. İnan Kıraç açıklama yaptıktan sonra ne diye Hamamcıoğlu arazi söylemlerine başlamış o zaman merak ettim.

Bir karikatür vardı
+Nasıl atacağız golü onu söylesene!
-Ayağanan

Diye, ona benzer bişey olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt