Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genclerin oyu diyorsunuz da 2017 de genclerin oyu ile dursun’un baskanligi bitmisti

Sonucta sifir oy cikmayacak o sandiklardan

4400 katilim olduguna göre bence adaylardan biri 2300 digeri 2100 alir sonuna kadar yine kafa kafaya gider

42C5CAB3-2019-4B2C-B2A8-A89F9D40D9B3.webp

7 8 9 birazda 10 Dursun'un listesindeki insanların dönem arkadaşlarının ağırlıklı olan sandıklarmış - bakalım.

Oyları sayanlar bizim dinozor ekip mi ya, 1 saatte 1 sandık sayıyorlar galib.

Nef İnşaatın yükseliş trend zamanı görüp üstelik hala mevcut ülke yöntemine muhalif olan kişilerin Dursun'u desteklemesi cidden inanılmaz. Erden Timur'u tanımam etmem, Gslidir doğrudur ama hepimiz Gsliyiz zaten. Elde florya var iken bir inşaat firması sahibinin ki özellikle son 10 yılda yükselen bir inşaat firması sahibinin yönetime girmeye çalışması, Fatih Altaylı'nın dediklerini belki de haklı çıkarıyor. Eşref iyi midir kötü müdür bilmem ben, desteklemiyorum da zaten ama yukarda yazdığım sebepler bile Dursun'un seçilmemesi için bir sebep, he bu dediklerim Türkiyede önemli mi değil olay tamamı ile transfer olduğu için bugün muhalif olan taraftar bile Dursun diye kendini yırtar, böyle yanar döner bir toplum burası.

Genclerin oyu diyorsunuz da 2017 de genclerin oyu ile dursun’un baskanligi bitmisti

Sonucta sifir oy cikmayacak o sandiklardan

4400 katilim olduguna göre bence adaylardan biri 2300 digeri 2100 alir sonuna kadar yine kafa kafaya gider

yarı yarıya biterse bizim için çok kötü olur gibi

keşke kim kazanıyorsa en az yüzde 60 ile filan kazansa

Nef İnşaatın yükseliş trend zamanı görüp üstelik hala mevcut ülke yöntemine muhalif olan kişilerin Dursun'u desteklemesi cidden inanılmaz. Erden Timur'u tanımam etmem, Gslidir doğrudur ama hepimiz Gsliyiz zaten. Elde florya var iken bir inşaat firması sahibinin ki özellikle son 10 yılda yükselen bir inşaat firması sahibinin yönetime girmeye çalışması, Fatih Altaylı'nın dediklerini belki de haklı çıkarıyor. Eşref iyi midir kötü müdür bilmem ben, desteklemiyorum da zaten ama yukarda yazdığım sebepler bile Dursun'un seçilmemesi için bir sebep, he bu dediklerim Türkiyede önemli mi değil olay tamamı ile transfer olduğu için bugün muhalif olan taraftar bile Dursun diye kendini yırtar, böyle yanar döner bir toplum burası.

napıcak erden timur florya parasını alıp kaçacak mı

Her daim tarafım kişiler, insanlar ve ne halt yiğeceklerinden çok - onların yediği haltların etkisini görecek Galatasaray'dır.

taraf diye bir şey yok, o mantaliteye sahip olan herkes bugün tüm sezon boyunca öf pöf belliydi diyecekler oalcaklar hangi adayı fanatik ekilde tutuyorlarsa her hangi bir nedenle (forum dahilinde değil - tüm GS camiası taraftarı kastım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt