- 30 Temmuz 2009
- 32.486
- 8.351
- 2.018
Dursun nefreti vs Erden Timur projesigençlerin oylarını erden timur çok etkiler bence
Göreceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun nefreti vs Erden Timur projesigençlerin oylarını erden timur çok etkiler bence
çok büyük ihtimal - geçen sene Burak Elmas oylarında orataya çıktı bu. soğukkanlı takip etmek lazım.gençlerin oylarını erden timur çok etkiler bence
Bugün okuduğum en güzel yorum. sürekli aklımda nasıl desem diyorum , çok güzel tespit
Genclerin oyu diyorsunuz da 2017 de genclerin oyu ile dursun’un baskanligi bitmisti
Sonucta sifir oy cikmayacak o sandiklardan
4400 katilim olduguna göre bence adaylardan biri 2300 digeri 2100 alir sonuna kadar yine kafa kafaya gider
Rüzgara doğru esme ulan motzdursun başkanım comeback yapacak
Nef İnşaatın yükseliş trend zamanı görüp üstelik hala mevcut ülke yöntemine muhalif olan kişilerin Dursun'u desteklemesi cidden inanılmaz. Erden Timur'u tanımam etmem, Gslidir doğrudur ama hepimiz Gsliyiz zaten. Elde florya var iken bir inşaat firması sahibinin ki özellikle son 10 yılda yükselen bir inşaat firması sahibinin yönetime girmeye çalışması, Fatih Altaylı'nın dediklerini belki de haklı çıkarıyor. Eşref iyi midir kötü müdür bilmem ben, desteklemiyorum da zaten ama yukarda yazdığım sebepler bile Dursun'un seçilmemesi için bir sebep, he bu dediklerim Türkiyede önemli mi değil olay tamamı ile transfer olduğu için bugün muhalif olan taraftar bile Dursun diye kendini yırtar, böyle yanar döner bir toplum burası.