Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.648
- 2.518
seçime bak iki ucu pooplu stick
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani her sandiktan 15 fark atmali dursun zor iş. Hayirlisi olsun
Eşrefin yiyeceği küfürleri umursayacagini sanmıyorumtabiki olmayacak ama eşrefte kuruş para yok. transfer yapmaz ve taraftar 1-2 aya küfretmeye başlar. kısa vadeli 25-30 milyonluk ödemeden bahsetmiyorum bile. dursunun kendisi değil ama yönetimi güçlü en azından
Seçimi severiz. Alıştık zaten... Yılda bir yapılmadan rahat edemiyoruz.Eşref kazandı kesin bilgi yayalım.
Seneye 28 mayısta yeni bir seçimde görüşmek üzere![]()
aynen öyle fakat dursun özbek yönetimi bunu açık açık dile getirmeliydi eğer bunu söyleselerdi ibre dönebilirdi belki onların tarafınaBu eşref denen adam dursun özbekten para dilenmeye gitmemiş miydi dursun aday olmadan önce![]()
tam tersi basketbolu bile bırakır bak gör. karşı tarafta kendisine neredeyse hakaret eden tipler varerden timur derhal eşref'e geçmeli
Erdenden vasketbolu felan alirlar. Kücülmeye hazirli olunerden timur derhal eşref'e geçmeli
Beğenilmeyen Burak Başkan seçildiğinde kürsüye Eşref Hamamcıoğlu ile çıktı, el ele çıktı birlik mesajı verdi.
E.H.'nin malesef tek bildiği başkanı kötüle omuz at başkan adayını kötüle, bir proje yok ortada. Sırtı daya Aysal'a Kıraç'a bak keyfine, böyle başkanlık mı olur.
Ha seçilirse mecbur destekleyecez, inşallah biz yanılalım da iyi olsun.
Ben Dursun'un ne olursa olsun hatalarından ders almış olabileceğine inanıyorum.
Nedense Erden Timur'a da çok güveniyorum, transfer konusunda da Cenk Ergün ile Dursun Özbek işbirliğine çok güveniyorum.
Bunlara ek olarak E.Timur finansmanı gelirse müthiş olur.
Ama kim kazanırsa başkanımızdır, alkışlayacağız, destekleyeceğiz.