Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15.sandık kafa kafaya
16.sandıkta Dursun baya önde

Eşref'i desteklediğimden falan değil de, şu durum bile o kadar konuşmasına ve piyar yapmasına rağmen, Dursun'un geçmişte ne kadar çapsız bir başkanlık yaptığının göstergesi. Ha bana göre çok oy bile almış. Kulüp özelleşmediği müddetçe bu bir avuç güruh elinde oyuncak olmaya devam edecek.

Eşref gelirse bugünleri bile ararız gibi geliyor. Dursunu da sevmem gerçi ama en azından eşrefin yanında adam ali koç kalıyor. Erden timur ve dinçer azaphan faktörü de cabası tabi eşref dede bunları geri teper bir çuval inciri batırır gibi geliyor. Gs tv'de aerobik izlemeye hazır olmak lazım :)

düzgün bi çatı aday bulamadınız mı. şu eşrefe seçim kaybetmek büyük kepazelik ister. ulan dursun

Beğenilmeyen Burak Başkan seçildiğinde kürsüye Eşref Hamamcıoğlu ile çıktı, el ele çıktı birlik mesajı verdi.

E.H.'nin malesef tek bildiği başkanı kötüle omuz at başkan adayını kötüle, bir proje yok ortada. Sırtı daya Aysal'a Kıraç'a bak keyfine, böyle başkanlık mı olur.

Ha seçilirse mecbur destekleyecez, inşallah biz yanılalım da iyi olsun.

Ben Dursun'un ne olursa olsun hatalarından ders almış olabileceğine inanıyorum.
Nedense Erden Timur'a da çok güveniyorum, transfer konusunda da Cenk Ergün ile Dursun Özbek işbirliğine çok güveniyorum.
Bunlara ek olarak E.Timur finansmanı gelirse müthiş olur.

Ama kim kazanırsa başkanımızdır, alkışlayacağız, destekleyeceğiz.

Bu eşref denen adam dursun özbekten para dilenmeye gitmemiş miydi dursun aday olmadan önce :D
aynen öyle fakat dursun özbek yönetimi bunu açık açık dile getirmeliydi eğer bunu söyleselerdi ibre dönebilirdi belki onların tarafına

Hem rakibinden para iste hem de karşına çıkınca bel altı vur bu kadar rezil bir aday olamaz geçen sene ayrı rezildi bu sene ayrı rezil bay kibir

Heryerden sari fiskiriyor ezio gececek gibi duruyor esref elmasi bile arariz bu capsizla Allah sonumuzu hayir etsib

8'de kapanır

18'de kapanır

hqdefault.webp

Beğenilmeyen Burak Başkan seçildiğinde kürsüye Eşref Hamamcıoğlu ile çıktı, el ele çıktı birlik mesajı verdi.

E.H.'nin malesef tek bildiği başkanı kötüle omuz at başkan adayını kötüle, bir proje yok ortada. Sırtı daya Aysal'a Kıraç'a bak keyfine, böyle başkanlık mı olur.

Ha seçilirse mecbur destekleyecez, inşallah biz yanılalım da iyi olsun.

Ben Dursun'un ne olursa olsun hatalarından ders almış olabileceğine inanıyorum.
Nedense Erden Timur'a da çok güveniyorum, transfer konusunda da Cenk Ergün ile Dursun Özbek işbirliğine çok güveniyorum.
Bunlara ek olarak E.Timur finansmanı gelirse müthiş olur.

Ama kim kazanırsa başkanımızdır, alkışlayacağız, destekleyeceğiz.

büyük bir hatanız var

o seçimde kaybeden eşref hamacıoğlu burak elmasın elini havaya kaldırmıştı

orada jestin sahibi eşref idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt