Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas: "Galatasaray Başkanı olarak karşınıza son çıkışım olacak. 11 Haziran'da yapılacak seçimde aday değilim." Anlık Biz :D

Acilen şu seçim meçim işlerini halledip takıma geçmemiz lazım. Hoca, oyuncu, gidecekler, gelecekler bir dünya iş var ve zaman aleyhimize işliyor.

Dursun cok saglam bir liste kur sonra diger baskan adaylari ile anlas tek aday ciksin, yanlis anlasilmasin o aday tabiki sen olmiyacaksin senin görevin cayci basi olarak külübe hizmet vermek olacaktir, gerci busefer külübteki bütün seker kaybolur nasil olsa alistik sarayda hirsiz var demeye

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 gün kaldı listelere:

- MÖ
- hamamcıoğlu
- Özbek ?
- Özbek aday olursa çekilecek olan Develioğlu

bu 4üne kaldık. Metin Öztürk buradan inşallah başkan çıkmaz - çok laf ederim içimden. Diğerlerine anomral önyargılı yaklaşmıyorum. listeleri görelim özellikle olacaksa Özbek'in. o listeden belli olur kimin ne gözü kulağı ya da desteği var.

önemli olan listesinin güçlü olması kim gelecekse. başında dursun olmuş eşref olmuş metin olmuş çok farketmiyor. hepsi birbirinin laciverdi.
zaten ben 3-4 seneye kesin satılacağımızı düşünüyorum. son seçim olabilir bu
dursuna malları sattırıp borçları sıfırlattırırlar sonra yeni alıcıya çakarlar kulübü

Cemal Özgörkey aday olsaydı bari Aysal ve Özbek destekli şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt