Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar arasında kulübü birleştirebilecek bir isim yok gibi neredeyse bir ihtimal Alp Yalman ama o da çok yaşlandı.

Bizim dönümüz noktamız bence rahmetli duygun dede yerine Alp yalmanın seçilmemesiydi o gün lise bir gecede aday çıkarmasa tek başına seçime giriyordu ve eminim ki hem dursun vb tarzı yönetimler olmazdı hem de sürdürebilir bir mali disiplin ve aynı zamanda sportif başarılarda devam ederdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın vaadi bile yok lan yalan da olsa düzgün bi vaat verirsin yahu

forumda bir hayli destekçisinin olması garip tabi

Bu forumda destekçisinin çok olması çok normal.
Her anlamda iş bilmezlik paçalardan akıyor.

Bu birleşmeyi tek aday ve güçlü yönetim olayını en başdan yapmaları gerekiyordu.Galatasaray eşrefin falan umrunda değil.adam rekalmın kralını yapmaya geliyor.

Bu arada iki başkan adayını yetersiz bulup seçimi ertelettirmeyi başaran adamı ilk başda kızıyordum fakat neden yapdığını açıklayınca aynı durumda bende olsam bende aynısını yapardım.

Herkes böyle düşünmüyormuydu.
Adam alayından daha fazla Galatasarayı düşünüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter'da Hamamcıoğlu'nun listesindekilerin DÖ için Hamamcıoğlu'ndan aflarını istedikleri ve DÖ'nün aday olacağı konuşuluyor.

@Hayri Cund renktaş yeni profilin ile getiriyorsun galiba.

Twitter'da Hamamcıoğlu'nun listesindekilerin DÖ için Hamamcıoğlu'ndan aflarını istedikleri ve DÖ'nün aday olacağı konuşuluyor.

@Hayri Cund renktaş yeni profilin ile getiriyorsun galiba.
bugün cemal özgörkey ve erden timur görüşmeler yapacak deniliyordu, akşama net bişeyler düşer herhalde

Metin Öztürk neredeyse ben karşısındayım arkadaş - Özbek'e katılırsa , Özbek'e de karşıyım. (Hadi para konusunda diğerlerine göre avantajı olur Dursun'un diyordum ama geçmiştekileride unutmuş değilim.)

İş şuna gidiyor:

Dursun + MÖ vs. Eşref (MÖ'de Dursun'a katılır çünkü tek başına kaybedeceğini biliyor)

bu şekilde 2 ekip seçime giderse heralde ilk zamanki gibi Eşref'e sıcak bakacağım gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt