Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara TR seçimlerini de yorumlamanı bekliyorum.Adnan Öztürk'ün kendi açıklaması vardı herhangi bir listede olmayacağım diye o yüzden hiç zannetmiyorum bu daha çok ısmarlama haber gibi geldi Özbek aday olmasın diye. Umarım ben yanılırım ve bu haberler doğrudur da güçlü listeler görürüz. Benim düşüncem bu işin sonunda Özbek aday olmaz ve Eşref'in listesinde Adnan Öztürk ve o başka bir önemli isim olmaz ve kötü bir liste ile o başkan olacak gibi geliyor.
Bir ara TR seçimlerini de yorumlamanı bekliyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaaten esref bey niye aday oluyor anlamiyorum, ne vizyon ne paran var be kardesimDursun Özbek vs. Eşref Hamamcıoğlu
Sanırım Eşref Hamamcıoğlu kazanacağına kim kazanırsa kazansın durumundayım. O kadar sevmiyorum Eşref Hamamcıoğlu nu
FT hayırlı olsun o zamanYakup Çınar: "Dursun Özbek, Fatih Terim ile çalışmaya çok sıcak bakmıyor. Fatih Terim de biraz dinlenmek istiyor." (Yeni Açık TV)
Yakup ne derse tam tersi olur.FT hayırlı olsun o zaman
maalesefYakup ne derse tam tersi olur.
Eğer haber doğruysa Dursun'a bakış açım değişirYakup Çınar: "Dursun Özbek, Fatih Terim ile çalışmaya çok sıcak bakmıyor. Fatih Terim de biraz dinlenmek istiyor." (Yeni Açık TV)