Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur KaraDursun Özbek başkan olursa @Onur Kara'yı 1 hafta
Dursun Özbek aday olursa @Oğuzhan Omicron'u 2 hafta
Metin Öztürk başkan olursa @Emre Ersoy'u 1 hafta
Fatih Terim dönerse @Berke Karabacak'ı 3 hafta mıhlayacağım.
Metin Öztürk'ün listesinde iyi para verebilecek 2-3 isim var. Onlar için muhtemelen. M.Öztürk seçilmek için her şeyi yapan birisiydi, yeni dönemin popüler açıklamalar yapan ismi olacaktır.
Edit: Bugün görmüştüm, para gelmesi için pamuk ellerin cebe gitmesi gerekiyormuş.
Şu seçim süreci bir an önce bitse de kurtulsak cidden. Transfere geçelim artık. Büyük ihtimalle hem DÖ hem de EH Cenk Ergün ile çalışacaktır. Çalışmalara şimdiden başlasın. Teknik adam falan konuşalım artık. TD ya Okan ya da Nuri olur herhalde.bilmiyorum hocam en güvenmediğim sima sağda solda görünen M.Öztürk şu an bende - hakikaten tiksiniyoruma kadar gidicem adam popülerite kafaları yüzünden.
Şu seçim süreci bir an önce bitse de kurtulsak cidden. Transfere geçelim artık. Büyük ihtimalle hem DÖ hem de EH Cenk Ergün ile çalışacaktır. Çalışmalara şimdiden başlasın. Teknik adam falan konuşalım artık. TD ya Okan ya da Nuri olur herhalde.
Heyecanla yayını bekliyoruz.
Dursun metin ikilisi kazanır seçimi gibi görünüyor
Kaymakamdan da duyum almadık demeyizDursun'un hemşerisi Dursun'un kesinlikle aday olacağını açıkladı.Ben hem Giresunsporluyum hem de Galatasaraylıyım dedi.Twitter Ses Odası'na geldi kaymakammış..
Dursun Özbek camiadan gelen talepler sonrası aday olmayı kabul etti.
bowlshit
Yok be renktaş. Bu adamların kulakları acayip delik. Dün programda yaşanan programı falan anlattılar, daha sonra 1-2 gazeteci doğruladı. Hamamcıoğlu, sen benim listeme gir demiş; Metin de önce kabul edip sonra Sportfi AŞ'yi mi ne istemiş. Ondan sinirle girmiyorum dedi ama şimdi daha sakin diye tüm detayları anlattılar.Bunlar ilk Dursun Özbek aday oluyor dediler sonraki gün karar değiştirdi dediler. Bu da güzel iki ihtimalide söyleyelim sonra ne olursa olsun ilk biz demiştik deriz.