Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvah gitti florya. dursun birkez sattığı floryayı dönüp bidaha satacak
Onu kalsaydı Elmas'ta yada mevcut adaylardan ikisi de satacaktı yani her türlü satılacak orası Kemerburgaz'a geçildikten sonra. Burada önemli olan Elmas'ın Florya'nın tamamını almak için anlaştık olayı doğruysa ilk önce tamamını alıp sonra değerlendirmek Elmas bu konularda sürek Özbek ile konuştuğunu ve bazı prosedürlerin hızlanması için kendisinden yardım istediğini de söylemişti o yüzden Özbek'te herhalde Elmas'ın Gayrimenkul projelerini devam ettirecektir. Özbek'i hiç istemiyor ve sevmiyorum ama listesi güzel en azından bu sefer bu adamlar öyle Özbek'in kardeşini falan işin içine sokturmazlar .Keşke Özgörkey başkanlığında bahsedilen liste olsaydı ama yapacak bir şey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu seçim süreci bir an önce bitse de kurtulsak cidden. Transfere geçelim artık. Büyük ihtimalle hem DÖ hem de EH Cenk Ergün ile çalışacaktır. Çalışmalara şimdiden başlasın. Teknik adam falan konuşalım artık. TD ya Okan ya da Nuri olur herhalde.
Özbek'in gittiği basket maçında Okan Buruk'ta o maçtaydı o yüzden ben TD'nin de belli olduğunu düşünüyorum. Sürece bakınca boşa değilmiş o maçta görünmeler.

yahu arkadaşlar tmmda birisi seçilecek işte, hepsine mahfolduk diye bakacaksak 5 -6 ayda bir istifa diyeceğiz demektir.

Burak Elmas'a sayfalarca defol yazıldı burada, iki çıkan adaya istemiyorum denildi sayfa sayfa , FD ye seçimi uzattı diye giydirildi.

birinden biri olacaktı yani kimi istiyordunuz.

Şöyle bakın derim, listelerden ileride bugünkü yöneticiliğinden başkanlığa geçebilecek potansiyelli adamlar var - bunları dikkatli izlemek takip etmek lazım.

Onu kalsaydı Elmas'ta yada mevcut adaylardan ikisi de satacaktı yani her türlü satılacak orası Kemerburgaz'a geçildikten sonra. Burada önemli olan Elmas'ın Florya'nın tamamını almak için anlaştık olayı doğruysa ilk önce tamamını alıp sonra değerlendirmek Elmas bu konularda sürek Özbek ile konuştuğunu ve bazı prosedürlerin hızlanması için kendisinden yardım istediğini de söylemişti o yüzden Özbek'te herhalde Elmas'ın Gayrimenkul projelerini devam ettirecektir. Özbek'i hiç istemiyor ve sevmiyorum ama listesi güzel en azından bu sefer bu adamlar öyle Özbek'in kardeşini falan işin içine sokturmazlar .Keşke Özgörkey başkanlığında bahsedilen liste olsaydı ama yapacak bir şey yok.
2023 seçimine kadar her proje askıya alınmalı diye düşünüyorum, mevcut siyasi ortam değişmedikçe elimizdeki her gayrimenkulu tutmalıyız bence. yoksa vasat projelerle ucuza gidiyor

Secimin ertelenmesi çok iyi oldu dursun Özbek adaylığından. Dursun Özbek kötü bir başkanlık yaşadı ama son sene iyi bir futbol takımı ve Fatih hocayı getirdi seçime girmese de şampiyonluk görecekti. Simdi yönetimi eski girdiği yönetimden daha güçlü, metin ozturk ve Eşref arasında geçecek bir seçimde en fazla 1 sene sonra yine seçim olacakti, yonetim kadroları cok zayıftı. Taraftara özlenen heyecanı getiren bir yönetim kurulacak, hayırlı olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süleyman Rodop: Dursun Özbek iki listeyi böldü, tüm güçlü isimleri aldı, Cuma listesini teslim edecek!

1652822053697.png

Not: DÖ müthiş etkileşim bırakıyor, abartmış olabilirim.

Yav rudolf bırak
Daha dün kadirle beraber dursun kesin aday olmayacak diyen sen değil misin

Haluk Yürekli:
DÖ listesi
Dursun Özbek
Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu

Kesinleşenler bunlarmış. Çalışma devam ediyormuş.

Ajans 1905'e göre ise,
Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi ; Erden Timur-Metin Öztürk-Cemal Özgörkey-İbrahim Hatipoğlu-İsmail Sarıkaya-Celal Canoğuz-Osman Kocaman-Dikran Gülmezgil-Rıza Tevfik Morova-Ali Yüce (Ajans1905)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt