- 26 Kasım 2012
- 179.188
- 241.236
- 5.688
keyifler nasil ahbertfield
10#
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyifler nasil ahbertfield
Anlık newzatnewzat dursun gelirse duyumculukta golden era'sına döneceği için şimdiden namlunun ucunu yağlamaya başlamış
Onu kalsaydı Elmas'ta yada mevcut adaylardan ikisi de satacaktı yani her türlü satılacak orası Kemerburgaz'a geçildikten sonra. Burada önemli olan Elmas'ın Florya'nın tamamını almak için anlaştık olayı doğruysa ilk önce tamamını alıp sonra değerlendirmek Elmas bu konularda sürek Özbek ile konuştuğunu ve bazı prosedürlerin hızlanması için kendisinden yardım istediğini de söylemişti o yüzden Özbek'te herhalde Elmas'ın Gayrimenkul projelerini devam ettirecektir. Özbek'i hiç istemiyor ve sevmiyorum ama listesi güzel en azından bu sefer bu adamlar öyle Özbek'in kardeşini falan işin içine sokturmazlar .Keşke Özgörkey başkanlığında bahsedilen liste olsaydı ama yapacak bir şey yok.eyvah gitti florya. dursun birkez sattığı floryayı dönüp bidaha satacak
O listeden ziyade Sportif Aş'de kimler olacak ona da bağlı biraz.özbek seçilir gibi asıl önemlisi transferi kim yapacak
Özbek'in gittiği basket maçında Okan Buruk'ta o maçtaydı o yüzden ben TD'nin de belli olduğunu düşünüyorum. Sürece bakınca boşa değilmiş o maçta görünmeler.Şu seçim süreci bir an önce bitse de kurtulsak cidden. Transfere geçelim artık. Büyük ihtimalle hem DÖ hem de EH Cenk Ergün ile çalışacaktır. Çalışmalara şimdiden başlasın. Teknik adam falan konuşalım artık. TD ya Okan ya da Nuri olur herhalde.
Imparator Fatih Terime yazacaz.Seneyeki sampiyonlugumuzu erden timura mi yeni hocaya mi yazacağız![]()
2023 seçimine kadar her proje askıya alınmalı diye düşünüyorum, mevcut siyasi ortam değişmedikçe elimizdeki her gayrimenkulu tutmalıyız bence. yoksa vasat projelerle ucuza gidiyorOnu kalsaydı Elmas'ta yada mevcut adaylardan ikisi de satacaktı yani her türlü satılacak orası Kemerburgaz'a geçildikten sonra. Burada önemli olan Elmas'ın Florya'nın tamamını almak için anlaştık olayı doğruysa ilk önce tamamını alıp sonra değerlendirmek Elmas bu konularda sürek Özbek ile konuştuğunu ve bazı prosedürlerin hızlanması için kendisinden yardım istediğini de söylemişti o yüzden Özbek'te herhalde Elmas'ın Gayrimenkul projelerini devam ettirecektir. Özbek'i hiç istemiyor ve sevmiyorum ama listesi güzel en azından bu sefer bu adamlar öyle Özbek'in kardeşini falan işin içine sokturmazlar .Keşke Özgörkey başkanlığında bahsedilen liste olsaydı ama yapacak bir şey yok.