Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocanın adı yeni düştü di mi?1 haftaya görürsünüz ne oluyo

Terim'i haber gündemi olarak kullanıyorlar şu an bence.

Hata olur , filmi geri sarmış oluruz.

TEK ETKEN : FT bu kadroyu kurdu , üstüne çok bitçe istemeyebilir fikri olabilir ama zannetmiyorum kesinlikle.

Terim'i haber gündemi olarak kullanıyorlar şu an bence.

Hata olur , filmi geri sarmış oluruz.

TEK ETKEN : FT bu kadroyu kurdu , üstüne çok bitçe istemeyebilir fikri olabilir ama zannetmiyorum kesinlikle.
görüşme yapcakmıs hoca dursunla özel

ft hocam dursun'un listesine kendisini başkan olarak yazıp dursun'a yol verir

Sportif direktör olarak faydadan çok zararı olur ftnin, bence uzak dursun komple

Bende aynı fikirdeyim - ille bir şeye dahil edeceklerse ama ne bileyim saha içine karışmayacak, orada duracak TD yi yemeyecek bir şekilde olması lazım ( mümkün olur mu - sanmam)

Fatih terim sportif direktör olursa bize yeni cicaldular,morutanlar alır!!! hagi popescu ve tabiki becalı ile.

metin öztürk yanar döner adam en kral terimci olur

Şimdiye kadar Dursun Özbek yönetimini Galatasaray tarihinin en kötü yöneetimi olarak görüyordum ama son 1 senede Burak Elmas bu ünvanı açık ara aldı. Üstüne üstlük diğer adaylar Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk ikilisi Burak Elmas yönetimini bile aratabilir

Peki şimdi işin enteresan bir detayı var.

Develioğlu davayı istinafa taşımasaydı...o seçim iptal olup 4-11 Haziran a gelmeseydi seçim ve MÖ vs Eşref arasında olsaydı ne olacaktı?

Neredeydi bu koalisyonda bulunun güçlü isimler o zaman ? Neden ibrasızlık sonrasında adaylık olmadı. Yanlış anlaşılmasın, ibrasızlık için uğraştık konuşması olmasın diye mi misal?

Yani GS ye hizmet maksat ama kimse kendisine toz kondurulsun istemiyor - şu noktada buluşulamıyor olması çok rahatsız edici.

Yeni seçilecek yönetimden tek beklentim artık Galatasaray'ı bölmesin. Fatih Terim ve evlatları, Mustafa Cengiz destekçileri, Burak Elmas ve Işıtan Gün tarafı derken bölündü de bölündü takım

Hani çok piyango satışlar gelmediği sürece öyle müthiş transferler takımı sıfırdan kurmayı filan da beklemiyorum. Bir taraftar olarak artık koşulsuz şartsız sahada, tribünde, floryada bir olabilmiş bir Galatasaray izlemek istiyorum

ahmet ocaklı ,erden timurdan sonra ibrahim hatipoglu da terimci cıktı:asd:

programlara bakıyorum geriden şimdi de hepsinde MÖ'yü kutlamak lazım - kolay değil başkanlıktan vazgeçmek falan yorumları yapmışlar.

Yahu adam sportif direktörü konuşmaları ifşa oldu - bana hemen satışla para getir, ama yaptın ettinlerle anıldı. Torrent'in tazmınatıda ayrı tuz biber oldu- adam bir şeyden vazgeçmedi - üstünde kalacak sorumluluklardan hem kurtuldu (hedef tahtasından) hem de güçlü bir ismin yanına geçti.

Bundan sonraki seçimlerde gene hortlayacaktır. Allahtan ona gelene kadar daha başkan olabilitesi yüksek isimler olacak orda gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt