Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim hocamız,yardımcısı nuri şahin olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın kaça kadar son veriliyor acaba listeler - ne zaman çıkar kesin liste

Şu an ben de kötünün iyisi Dursun Özbek olarak görüyorum ancak eğer Fatih Terim'i herhangi bir görevde düşünürse bakış açım anında değişir. Fatih Terim dönemi artık bitmiştir. Her kim ki Terim'le çalışmayacak o başkan olmalı.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursun denen dolandırıcı kılıklı herf, satılık itlere 3-5 atmış 1 aydır kafa şey ediyorlar. Yalanları bir bir patlıyor. Adamı itin şeyine sokup gönderdi genel kurul nasıl oluyorsa sadece satılık itler herkes dursunu istiyor diyor. İnş aday olurda gene mos mor suratını görürüz seçimde.

dursunu başkan yapmak HIYANET-İ KULÜBDÜR!!!!!!!

SAKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan

iyi liste mi bu yani

Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan

iyi liste mi bu yani
😳

Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan

iyi liste mi bu yani
Reşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.

Reşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.
ibrahm hatipogluda terimci:asd:

Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur

Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan

iyi liste mi bu yani

Kırmızı - handikap, kriz kaynağı

Yeşil - Üreticiler, projeciler

Sarı - %50-50

diğerlerini bilmiyorum. Ben yeşil olanları önemsiyorum.
O zaman sana soru Hayri Başkan.

Bu liste mi - Hamacıoğlu mu ?

Kırmızı - handikap, kriz kaynağı

Yeşil - Üreticiler, projeciler

Sarı - %50-50

diğerlerini bilmiyorum. Ben yeşil olanları önemsiyorum.
O zaman sana soru Hayri Başkan.

Bu liste mi - Hamacıoğlu mu ?

Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir

Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir
Onu baştan söylemek mümkün değil ki yav. İcraata bakmak lazım süreç dahilinde - yani ebediyen gelmiyorlar sonuçta. Belli bir dönem için geliyor bu kadro.

İcraatten kastımda Sportif olarak kupa değil he - o parayla ve imkanla dolaylı yoldan bağlı olmakla beraber futbolun yönetimine teknik kadrosuna futbolcusuna kadar bakılır. Benim baz aldığım nokta hakikaten kupa vs değil ilk olarak (tabii önemli ama yönetimin asıl görevi gemiyi yürütmek, kupa vs sahada-saha kenardakilerin işi olacak)

He dersen ki bu adamlar bu projeleri rant kafasına kullanacak - cep doldurup GSyide rahat ettirdik illüzyonu oluşak - orada her ay rapora ya da ne bileyim sürece dair takip etmesi gereken divan üyeleri olacak. Takip etmezler oluruna bırakırlarsa zaten iflas gelir 5 seneye.

Bakarsın divan üeleri süpriz yaparda Eşref çıkar beli mi olur - medyanın dediği başka hakikat başka senaryosunu çok yaşadık.

Galatasaray'da seçim yaklaşıyor! Dursun Özbek'in aday olacağının netleşmesinden sonra açıklamalar gelmeye başladı. Dursun Özbek, yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda, yapacaklarını, planlarını tek tek açıkladı! Ve bununla ilgili bir tanıtım basın toplantısı yapmaya karar verdi. Bu basın toplantısını listesindeki 2.başkan Erden Timur açıklayacak. İşte o planlar!

1-"Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmada Galatasaray'ın 2.5 Milyar TL'lik yapılanma kısmını 1 yılda ödeyeceğiz ve Galatasaray'ın önünü açacağız"

2-"Galatasaray, 6 ay içerisinde Florya'dan Kemerburgaz tesislerine kesin taşınacak. Bunu yaparken ilk önce Kemerburgaz'a sahalar yapılacak. Daha sonra geçici kamp merkezi yapılacak, Ana binayı ise 1-2 yıl içerisinde tamamlayacağız"

3-Galatasaray Adası işini Dursun Özbek kendi üstlenecek. En kısa sürede Galatasaray'a yakışır bir şekilde üyelere sunacağız, Gerekirse Adanın maddi masraflarını Dursun Özbek kendi karşılayacak

4-Dursun Özbek üyeler yaptığı konuşmada "Sizden rica ediyorum, seçim bitene kadar Teknik Direktör seçimi konusunda Fatih Terim ismini kullanmayın bu hem bizleri hem Terim'i yıpratır."

5-Eğer Galatasaray futbolcu satmaz ise 4 nokta transfer bizi başarıya taşır, Ayrılan futbolcu olursa onların yerine bu transfer sayısı artacak.

Süleyman RODOP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt