- 2 Temmuz 2011
- 132.726
- 55.615
- 5.338
fatih terim hocamız,yardımcısı nuri şahin olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle görünüyor. florya çalışanları tesbihleri hazırlasınne oldu şimdi
dursun terim arda üçgeni kuruluyor mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın saat 18:00'a kadar listeler teslim edilmeli. Hala daha adaylığını net açıklaması soru işareti bu gece belli olur herhalde listesi.Yarın kaça kadar son veriliyor acaba listeler - ne zaman çıkar kesin liste
Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan
iyi liste mi bu yani
Reşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan
iyi liste mi bu yani
ibrahm hatipogluda terimciReşit Sinanlı, Polat döneminde baya gündem olan üye değil mi? Zengin köy ağası ama iyi eğitimliydi yanlış hatırlamıyorsam. O dönem kurtarıcı diyorlardı. Para anlamında güçlü duruyor ama futbol aklı yok. Terim ihtimali yükselmiş bence.
Metin Öztürk
Cemal Özgörkey
Erden Timur
Tarık Taşar
Rıza Morova
İsmail Sarıkaya
İbrahim Hatipoğlu
Reşit Sinanlı
Ali Yüce
Bora İsmail Bahçetepe
Dikran Gülmezgil
Kayhan Berberoğlu
Mehmet Göçmen
Eray Yazgan
iyi liste mi bu yani
Kırmızı - handikap, kriz kaynağı
Yeşil - Üreticiler, projeciler
Sarı - %50-50
diğerlerini bilmiyorum. Ben yeşil olanları önemsiyorum.
O zaman sana soru Hayri Başkan.
Bu liste mi - Hamacıoğlu mu ?
Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir
Onu baştan söylemek mümkün değil ki yav. İcraata bakmak lazım süreç dahilinde - yani ebediyen gelmiyorlar sonuçta. Belli bir dönem için geliyor bu kadro.Ben bilmiom ki bu herifleri. Hamamdakileri de bilmiom. Dursun lehine tatsiz bir tezgah var onu biliom sadece. Ve bu guclu yonetim listi var lafi da bu tezgahin parcasi olabilir