Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 mayistaki yeniaydan sonra gorun siz ortami:asd: terim de terim

Belli oldu hiç bir yönetimin bu haberci kılıklı *salatalıklara* sürkeli servisi devam edecek. Midem bulanıyor gündem şişirmelerinden.

İkisindende biri çıkıp çıkan hiç bir şeye inanmayın birinci ağızan haftabaşı konuşuruz açıklama yaparız demiyor.

Yanlız liste miste şişik diyoruzda sanki dokunsan patlayacak gibide duruyor bir yandan he onca isim toplanmış araya Metin Öztürk girmiş falan filan.

Yarın ola hayrola bakalım. Yani Martta ibra edilmedi son 3 -4 güne kadar ne beklendi neden beklendi - komedi.

TV dede 1 sene önce Sayın Burak elmastan direkt Burak Elmas hitabını yapan haberciler şimdi "Sayın" Dursun Özbek'e dönmüş.

Yanlız liste miste şişik diyoruzda sanki dokunsan patlayacak gibide duruyor bir yandan he onca isim toplanmış araya Metin Öztürk girmiş falan filan.

Yarın ola hayrola bakalım.
Metin Öztürk sorun çıkaracak gibi geliyor bana da. Seçimden sonra kazanırlarsa yönetimde kriz haberini çok okuyabiliriz gibi bir liste özellikle Öztürk tarafından çünkü kendisi popülariteyi falan seven biri adaylık döneminde ki konuşmalarıyla falan bunu çokça gördük.

Metin Öztürk sorun çıkaracak gibi geliyor bana da. Seçimden sonra kazanırlarsa yönetimde kriz haberini çok okuyabiliriz gibi bir liste özellikle Öztürk tarafından çünkü kendisi popülariteyi falan seven biri adaylık döneminde ki konuşmalarıyla falan bunu çokça gördük.

Bu kadar dobra konuşup sonra susup başka gündeme atlayan biri her türlü krize sebep olabilir. (Nuri Şahin - Torrent - Nazifoğlu - CL finalı konuşması....Rehin alınmalara gelmedim bile)

Anladığı için kazanamayacağını hemen Dursun'un ekibine girdi- muhtemelen onuda para / sponsor vs desteği vaadi ile girmiştir tahminen. İleride buradan başkanlığa zıplamak isteyecektir - umarım Mr.Colombus çıkar o zaman karşısına.

Hele hele bide Terim bir şekilde ikna ile herhangi bir göreve gelirse 3üncü ayda FT - MÖ kavgası çıkar(ki sanmıyorum Terim'in herhangi bir göreve geleceğine - şişirme gündem yaratan medya diye düşünüyorum)

Hatta bir adım daha öteye gidiyorum : MÖ'yü listesine alması nispeten düşük ihtimal diye değerlendirilse bile bu seçimi tekrar bir kayıpla kapatmasına bile sebep olabilir.

Dursun Özbek'in listesinde ŞOK gelişme varmış. Spor gecesi diyor. Çok önemli bir şeymiş. Taraftar üzülecek diyor.

Dursun Özbek'in listesinde ŞOK gelişme varmış. Spor gecesi diyor. Çok önemli bir şeymiş. Taraftar üzülecek diyor.

Yeter yahu dk başı ne yazıp çizeceklerini şaşırdılar - iyicene oyuncak ettikler kulübün adını be . topunun şimdi sayasım geliyorda Ban no 2 yi istemiyorum.

Erden Timur ayrılmış. İkna çabaları devam ediyormuş.

ne bu yaw erden bey parayı ver yeter ztn

Erden Timur ayrılmış. İkna çabaları devam ediyormuş.
Kartlar yeniden dağıtılıyor hahaha abi Başkanlığı bile nokta nokta ettiler be .

Yani ben zengin olsam - bana davet verseler bu konuda gel yönetimde ol destekle icraatta yap diye - MÖ yü duyduğum ana "Dursun bey ben yokum , kolay gelsin" diye msj atarım.

bakalım bunun içinden neler çıkacak.

Erden Timur listede degil, Basketbolun basina gecsin yeterlidir.

Illa, listede olmasina lazim yok. Basketbolun butcesine 5m dollara cekilsin, basari gelecektir.

hakkaten aday çıkmazsa noluyor. son dk deve başvurup tek aday olarak seçilebilir

Hahha bu ne lan. Yarin hic biri aday olmazsa sasirmam

Eşref her şekilde olur , adam öyle ya da böyle durduğu noktadan hiç sağa sola oynamadı.

İstermisiniz Mr.Colombusta bir anda Eşref'in listesine dahil olsun bu saatte. İbre jet hızıyla Eşref'i gösterir

Kartlar yeniden dağıtılıyor hahaha abi Başkanlığı bile nokta nokta ettiler be .

Yani ben zengin olsam - bana davet verseler bu konuda gel yönetimde ol destekle icraatta yap diye - MÖ yü duyduğum ana "Dursun bey ben yokum , kolay gelsin" diye msj atarım.

bakalım bunun içinden neler çıkacak.
Barış Nane-Erden Timur ve bir arkadaşı ile DÖ'nün yanına gidiyor. Barış Nane ile arkadaşı Metin Öztürk'e çok fazla koltuk verildiğini söylemiş. DÖ küfür edip ikisini kovmuş. Erden Timur'da benim arkadaşlarıma bu muameleyi yapamazsınız diyip ayrılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt