- 2 Temmuz 2011
- 132.784
- 55.635
- 5.338
30 mayistaki yeniaydan sonra gorun siz ortami
terim de terim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
großkreutz olayi gibi bir sey yasanir ve dursun listeyi veremezse nasil olur acaba?
Metin Öztürk sorun çıkaracak gibi geliyor bana da. Seçimden sonra kazanırlarsa yönetimde kriz haberini çok okuyabiliriz gibi bir liste özellikle Öztürk tarafından çünkü kendisi popülariteyi falan seven biri adaylık döneminde ki konuşmalarıyla falan bunu çokça gördük.Yanlız liste miste şişik diyoruzda sanki dokunsan patlayacak gibide duruyor bir yandan he onca isim toplanmış araya Metin Öztürk girmiş falan filan.
Yarın ola hayrola bakalım.
Metin Öztürk sorun çıkaracak gibi geliyor bana da. Seçimden sonra kazanırlarsa yönetimde kriz haberini çok okuyabiliriz gibi bir liste özellikle Öztürk tarafından çünkü kendisi popülariteyi falan seven biri adaylık döneminde ki konuşmalarıyla falan bunu çokça gördük.
Dursun Özbek'in listesinde ŞOK gelişme varmış. Spor gecesi diyor. Çok önemli bir şeymiş. Taraftar üzülecek diyor.
Kartlar yeniden dağıtılıyor hahaha abi Başkanlığı bile nokta nokta ettiler be .Erden Timur ayrılmış. İkna çabaları devam ediyormuş.
Hahha bu ne lan. Yarin hic biri aday olmazsa sasirmam
Bilmiyorum ama hala beyaz liste oyu gibi çoğunluğun atayacağı insanlardan oluşacak olabilir - emin değilim o prosedürden amahakkaten aday çıkmazsa noluyor. son dk deve başvurup tek aday olarak seçilebilir
Barış Nane-Erden Timur ve bir arkadaşı ile DÖ'nün yanına gidiyor. Barış Nane ile arkadaşı Metin Öztürk'e çok fazla koltuk verildiğini söylemiş. DÖ küfür edip ikisini kovmuş. Erden Timur'da benim arkadaşlarıma bu muameleyi yapamazsınız diyip ayrılmış.Kartlar yeniden dağıtılıyor hahaha abi Başkanlığı bile nokta nokta ettiler be .
Yani ben zengin olsam - bana davet verseler bu konuda gel yönetimde ol destekle icraatta yap diye - MÖ yü duyduğum ana "Dursun bey ben yokum , kolay gelsin" diye msj atarım.
bakalım bunun içinden neler çıkacak.