Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki soru :

Dursun "Ay kaybedeceğim galiaba ,vazgeçtim bu işten - 3 kez kaybedemem" diyerek çekildi diyelim. Sanmam gerçi tabi ama velevki.

O zaman MÖ gene 40 kişisini toplayıp liste mi verecek yarın apar topar imzalarla.

Şu an bunları duyunca izleyeyince takdir ettim Eşref'in mesafeli durup kabul etmemesi listeye dahil olması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kulüp satılsın yeminle. Uğraştığımız şeylere bak. Spor konuşturtmuyorlar adama.
Asla...

Manevi değeri öyle ingiliz fransız kulüplere benzemez bizim cimbomumuzun.

Lanet olsun parasına öyle satılma düşüncelerinden uzağım. Tamamen EPL de bir takım tutar , futbolu tamamen keyif olarak yaşarım.

Dursun Terimcileri listeden mi atiyor

Dursun Terimcileri listeden mi atiyor

Yani şurda acaba hakikaen herkesi toplayıp kurtaralım kulübü şu hallerden konsepti oluştu mu diye umutlanır gibi oldum. BİR GÜN sürmedi ya...

Birazda seviniyorum - seçim olup bitipte böyle muhabbetler çıkabilirdi - kokacaksa baştan koksun.

Koskoca kulüp 3 5 çapulcunun oyuncağı olmuş. Hiçbirisi de hizmet etme derdinde değil. Amaçları hizmet olsa böyle Bizans entrikalar ile uğraşmaz sorunlara odaklanırlardı. 25 milyon taraftar da oturmuş bu dizi edasındaki çekişmeleri izleyip şu olsun bu olsun derdine düşmüş. Bunların alayından bir adam çıkmaz.

Asla...

Manevi değeri öyle ingiliz fransız kulüplere benzemez bizim cimbomumuzun.

Lanet olsun parasına öyle satılma düşüncelerinden uzağım. Tamamen EPL de bir takım tutar , futbolu tamamen keyif olarak yaşarım.
Yahu renktaş dışarıya üst perde takılırlar, hiçbiri bir halt değil. Listede bulaşamıyor daha adamlar. Ülke siyasetinden beter. Yetti artık. Bazen fener kongreleri gibi saçma konuşmalar görmüyoruz, taraftara açılmasın diyoruz ama saçma konuşmalar duyalım, şunları yaşamayalım artık. Başkan adayı çıkartamıyorlar daha.

Sibel dizisine dondu ortalik,hemen sibel can acayim:cigara:

Ulan yalancı dursun mum yatsıyı bile görmedi söndü. Allahın üçkağıtçısı 2–3 garibana para verip köyünde davul zurna ile karşılattı kendini rezil herf. Medyada parayı ver düdüğünü yalayacak tipler yok dursun aşağı yok dursun yukarı, üçkağıtçı itler sizi.

Erşan Kuneri'de ki Nazlının videosunu atayım, siz o yüzük kısımını yalanlarını olarak değiştirin. Sana gelsin yağlı surat.

dursun ikisini de küfredip kovduysa haklı
adamlar görüşmüş anlaşmış. yönetiminden biri de çıkmış, iki tane dış kapının mandalı getiriyor bunlar da kalkıyor akıl veriyor.
size ne derler adama.
Yönetiminden biri dediğin Erden Timur Öztürk yokken yönetimdeydi ve 2. başkan olarak düşünülen bir isimdi. Bu isimlerden Barış Nane'de basketbol ayağında önemli bir isim fikirlerini söylemeleri gayet normal. Sen Öztürk seçimden çekilsin diye ona bu kadar çok koltuk verirsen olmaz bu iş yürümez de zaten bu haberler çıkmadan önce Öztürk'ün seçimden sonra sorun çıkaracağı yüksek ihtimal diye düşünüyorduk. Nasıl Burak Elmas için yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmek hata deniyorsa aynı şey Özbek içinde geçerli.

ne yapar ne eder bilmem

gelince belki tabuta son çiviyi çakar onu da bilmiyorum

ama hamamcıoğlu 1.5 senedir en tutarlı aday gibi

dursun için geri çekilmemesi de dirayetli bir davranış zira ikisi de liseliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt