Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Metin’le ters düşer de Metin istifa ederse kendisiyle beraber listeye giren 8 isim de istifa eder heralde bu da seçim demek riskli bir durum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basketbol şubesinin durumuna baktığımızda tabii kadroda önemli burda net Erden Timur için bile Dursun Özbek desteklenir.

Ersen’in Dursun ile ne işi var deniyor da, Erden Timur’un ne gibi bir tecrübesi var diyen yok.

Yönetim bakımından şirket yönetmek ile takım yöneticisi olmak ayrı şeyler.

Yıldız gibi lanse edilmesi garip geliyor bana. Dün kavga yansıtıldığı gibiyse de net haksız. Çünkü şu ortamın tam ihtiyacı sorgusuz birleşme olmalıydı tüm camiada.

Dursun da eğer denildiği gibi sicil vs kadronun çoğunu Öztürk’ten yana kullandıysa hatalı. Ama Erden gelip kendisi adına arkadaşları ile hesap soramaz yine de.

Oldukça saçma şeyler bunlar. Keza 3-4 sponsorluk verdi 200 Bin Euro’luk diye Dinçer de aynı egolara girmiş gibi.

Bu isimler para da koysa tevazu gösterip, başkanlığa zamanla oynamalılar.

Ayrıca Dursun’un olduğu çatı 3 aya dağılır. Ama Eşref’in listeyi görünce seçilsin. Sezon ortası seçim olur, orada artık adam gibi bir yönetim gelsin dedirtiyor bana.

Eşref gelirse bence 3-4 sene gitmez ve 2. Canaydın dönemi daha da sert ve vasat şekilde yaşanacak gibi hissediyorum. Öztürk de 2 aya kaçar ordan zaten.

Erden Timur da Dursun Özbek ile divan kuruluna gelmiş.

övünülen tarafımızdı yönetici bulmak ,şimdi dönen dolaplara bak

Ersen’in Dursun ile ne işi var deniyor da, Erden Timur’un ne gibi bir tecrübesi var diyen yok.

Yönetim bakımından şirket yönetmek ile takım yöneticisi olmak ayrı şeyler.

Yıldız gibi lanse edilmesi garip geliyor bana. Dün kavga yansıtıldığı gibiyse de net haksız. Çünkü şu ortamın tam ihtiyacı sorgusuz birleşme olmalıydı tüm camiada.

Dursun da eğer denildiği gibi sicil vs kadronun çoğunu Öztürk’ten yana kullandıysa hatalı. Ama Erden gelip kendisi adına arkadaşları ile hesap soramaz yine de.

Oldukça saçma şeyler bunlar. Keza 3-4 sponsorluk verdi 200 Bin Euro’luk diye Dinçer de aynı egolara girmiş gibi.

Bu isimler para da koysa tevazu gösterip, başkanlığa zamanla oynamalılar.

Ayrıca Dursun’un olduğu çatı 3 aya dağılır. Ama Eşref’in listeyi görünce seçilsin. Sezon ortası seçim olur, orada artık adam gibi bir yönetim gelsin dedirtiyor bana.

Eşref gelirse bence 3-4 sene gitmez ve 2. Canaydın dönemi daha da sert ve vasat şekilde yaşanacak gibi hissediyorum. Öztürk de 2 aya kaçar ordan zaten.
Oğlum Erden Timur gs başkanı olmayacak hemen. Sportif aş'de florya ve riva ile ilgilenecek. Ne gibi sıkıntı var bunda?

Herkes anasının karnında mı yönetici oluyor? Böyle böyle pişecek işte.

Eşref'in gelmesini getireceği teknik direktör adayını net olarak söylemediği için istemiyorum.Yabancı hoca getireceğini biliyoruz ama hangisini getirecek bi türlü söylemedi.Haberlerde Rudi Garcia-Breitenreiter-Haise isimleri vardı bugün Zidane ismi de eklendi :D

Dursun'un listesi öncesinde neredeyse ortak vizyonu olmayan iki gruba ait kişilerin alelacele seçimi kazanmak için bir araya getirilmesi gibi.Sırf isimler güçlü duruyor diye bu yönetimin iyi olacağını düşünmek,takımı yıldızlar ile doldurup şampiyonluk garanti demek ile aynı hayalcilik.

Ortak çalışma enerjilerinin var olduğu büyük şüpheli, başkan tarafından yönetilebilirliği olmayan bu listenin ömrü Elmas yönetiminden bile kısa olur gibi geliyor.Genel kurulun, Bütün şovlarına rağmen misyonu belirsiz kişiye gereken cevabı vereceğine inanıyorum.

Dursunun liste dagilmazsa açık ara alması lazım esrefe anca sınıf arkadaşları oy verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt