- 31 Ağustos 2021
- 55.269
- 40.269
- 2.733
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime girmemiş. Profesyonel olarak destek verecekAdnan Öztürk 3 ay sonra yine seçim var diyor sonra yönetime giriyor şimdi kim niye sizin samimiyetinize inansın.
İnan Kıraç rica ettiği için ismini koymuş.Adnan Öztürk 3 ay sonra yine seçim var diyor sonra yönetime giriyor şimdi kim niye sizin samimiyetinize inansın.
Yönetime değil Sportif AŞ'de başkan vekili olacakmış.Adnan Öztürk 3 ay sonra yine seçim var diyor sonra yönetime giriyor şimdi kim niye sizin samimiyetinize inansın.
Bir açıklama yapmaları lazım tabi.Erden Timur da Dursun Özbek ile divan kuruluna gelmiş.
Oğlum Erden Timur gs başkanı olmayacak hemen. Sportif aş'de florya ve riva ile ilgilenecek. Ne gibi sıkıntı var bunda?Ersen’in Dursun ile ne işi var deniyor da, Erden Timur’un ne gibi bir tecrübesi var diyen yok.
Yönetim bakımından şirket yönetmek ile takım yöneticisi olmak ayrı şeyler.
Yıldız gibi lanse edilmesi garip geliyor bana. Dün kavga yansıtıldığı gibiyse de net haksız. Çünkü şu ortamın tam ihtiyacı sorgusuz birleşme olmalıydı tüm camiada.
Dursun da eğer denildiği gibi sicil vs kadronun çoğunu Öztürk’ten yana kullandıysa hatalı. Ama Erden gelip kendisi adına arkadaşları ile hesap soramaz yine de.
Oldukça saçma şeyler bunlar. Keza 3-4 sponsorluk verdi 200 Bin Euro’luk diye Dinçer de aynı egolara girmiş gibi.
Bu isimler para da koysa tevazu gösterip, başkanlığa zamanla oynamalılar.
Ayrıca Dursun’un olduğu çatı 3 aya dağılır. Ama Eşref’in listeyi görünce seçilsin. Sezon ortası seçim olur, orada artık adam gibi bir yönetim gelsin dedirtiyor bana.
Eşref gelirse bence 3-4 sene gitmez ve 2. Canaydın dönemi daha da sert ve vasat şekilde yaşanacak gibi hissediyorum. Öztürk de 2 aya kaçar ordan zaten.
İnan Kıraç çatı olarak Dursun'u belirlediyse seçimin yapılmasına gerek yok.İnan Kıraç rica ettiği için ismini koymuş.
Eşref Burak'a kaybetti Dursun fark atar muhtemelen çok büyük bir hadise olmazsaListelerin son haline bakarsak Dursun kazandı.
Adnan Öztürk de o listede olsa iyi olurdu.