Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özetle dünkü tüm tantana geldi geçti - gene bahsi geçen 2 isim görev yapacak.

Erden Timur S.AŞ
Özgörkeyde yönetim içi Mr.Colombus

Dursuna sevinir oldun hey gidi koca Galatasaray...
Yok abi ya... valla ben daha kötü bir dönem görmedim...

Koca camia Dursun’a kaldi demek. Iyi bir futbol akli ile calismazsa yine kotu gunler bizi bekliyor.

Oğlum Erden Timur gs başkanı olmayacak hemen. Sportif aş'de florya ve riva ile ilgilenecek. Ne gibi sıkıntı var bunda?

Herkes anasının karnında mı yönetici oluyor? Böyle böyle pişecek işte.

Onu diyorum ki bende zaten. Pişmesi lazım ama çıkıp kendi de değil arkadaşını Başkan adayının yanına yollayıp, bu Metin çok oldu, niye böyle diyor. Dursun da gidin Eşref’e oy verin o zaman demiş haklı olarak.

Başkanlık makamı dışında bunu seçilmeden daha demezsin. Seçilirsin bakarsın rahatsız oldun ayrılırsın. Ayrıca tabi ki ortak liste olacak. 2 gün kala çatı ol dediler 1 günde liste yapılıyor. Doğal bunlar.

Benim dediğim Erden Timur’un davranışı şık değil. Baskette çok başarılı çalıştı. Futbolda da umarım aynısı olur seçilirlerse ama doğru gelmedi dünkü olay eğer anlatıldığı gibiyse.

Terim ekibi ve medyası dursunu rahat kafalar maalesef yine aynı döngüye gireceğiz!! Bu Giresun'lu başkanlardan ekibimize fayda gelmez. Son sözümüz yine Eşo başkan!!

Eşref'e de yazık yav tam başkan olacaktı Dursun çıktı karşısına.

gelecek sezon kim yeni baskan adayi olacak acaba

cenk ergün dursunla çalışacak mı acaba

hoca da yüzde 99 okan olur

Levent Yaz ve Cemal Özgörkey geçen sene Eşref Hamamcıoğlu'nun listedeymiş. Dursun Özbek her koldan saldırmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt