Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esref projeyi sahiplendigi icin aralari bozuk sanirimCemal Özgörkey'in Eşref'e hayır deyip Dursun'un listesine girmesi dahi büyük olay bence. Eşref asla seçilemez.
Sonuçta bir çoğu iş insanı. Kimler kimlerle konuşup nasıl ikna etti şimdilik belirsiz. Anlarız seçilirlerse 6 ay dolmadan.Buna bende şaşırıyorum - geçen sene oradayken şimdi karşısına niye geçmiş (ya da ertelemeden öncekinde niye yer almamış) o garibime gitti.
Özgörkey, Aysal'ın yerine önerdiği adamdı. O mu istemedi yoksa destek mi çıkmadı bilinmez ama yeni birisi değil.Ekli dosyayı görüntüle 159520
Bu topluluktan ileriye dair şu iki adam büyürse diye umutlar var - bakalım neler çıkacak .
Ortadaki ikili bunları bozmaz umarım (arkadakine dayanamadım)
bende sırf iki seçecenk olmamalı ankette - çünkü sanmıyorum ki başkan adaylarının kendilerine bayılıyoruz .nihai anket açılmalı bakalım fikirler ne tıynette
bende sırf iki seçecenk olmamalı ankette - çünkü sanmıyorum ki başkan adaylarının kendilerine bayılıyoruz .
ben sırf şu projeler yüzünden Cemal Özgörkey ve Erden Timur'un aktif olması gerektiği düşüncesindeyim fakat Dursun'u sevmiyorum (konuşamıyor düzgün) - MÖ zaten en sevmediğim profil tarzı.
Boykot seçeneği de koyulmalı. Olmadığı için anketlere oy kullanamıyorum.nihai anket açılmalı bakalım fikirler ne tıynette
Onu biliyorum roportajı falan okudum epey .Yeni anlamında değilde ileride belki aday olarak yönetim içinde ve divan içinde ismi büyüyücek diye hani (Erden Timur daha yeni yeni ama Özgörkey çıkabilir yakın dönemde belkide)Özgörkey, Aysal'ın yerine önerdiği adamdı. O mu istemedi yoksa destek mi çıkmadı bilinmez ama yeni birisi değil.
1 - Dursun2 aday var ahbert![]()
Bu konuda Dursun'dan çok Cibara, Erden Timur'a(Sportif Aş'de görev alacak olması ile) güveneceğiz. Özgörkey daha çok pazarlama işlerine falan bakacaktır diye düşünüyorum. Erden Timur- Özbek'te inşaat projelerine bakar. Bu adamların ilk yapmaları gereken güçlü liste olduklarını göstermek için stad isim hakkını döviz üzerinden yabancı bir şirkete pazarlamaları böylelikle NEF'in stad isim sponsorluğu için ayırdığı parayı basketbol salonu isim sponsorluğu ile salon inşaatına kaydırmalı. Özbek'in liste gayet iyi özellikle Eşref'in listenin çok üstünde 2 falso var listesinde biri Öztürk diğeri Özbek.Koca camia Dursun’a kaldi demek. Iyi bir futbol akli ile calismazsa yine kotu gunler bizi bekliyor.
Dursuna bir yükselme görüyorum sende admirimDursun'un ekip çok iyi yav
Seçilmesi garanti
Dursuna katakulli yakışıyor onun için pasdursun illegal liste vererek seçimden men edilmiştir
eşrefin çok hırslı bi şekilde başkanlığı istemesi korkutucu. neyin peşinde acabaEşref dursunla metine salliyor hahaha