- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Ben o esrefe hiç guvenmiyorum. Işini büyütmek için gelmek istiyordur.eşrefin çok hırslı bi şekilde başkanlığı istemesi korkutucu. neyin peşinde acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o esrefe hiç guvenmiyorum. Işini büyütmek için gelmek istiyordur.eşrefin çok hırslı bi şekilde başkanlığı istemesi korkutucu. neyin peşinde acaba
florya projesi olmasa aday olur muydu acep merak ediyor insan.Ben o esrefe hiç guvenmiyorum. Işini büyütmek için gelmek istiyordur.
Campos'tan iyi SD gelmeyecegine gore secim hatadir diyebilir miyiz?iki aday da umurumda değil
sportif direktör ve hoca seçimleri benim için daha önemli
Campos'tan iyi SD gelmeyecegine gore secim hatadir diyebilir miyiz?
GalatasarayGalatasaraylıyım.
GS
General Harrington Cupuefa konferans ligine dönmüş
Havuz Medyasi teyakkuzda!! Hincal doymamis yillar gecmesine ragmen hala ekmeginin pesinde!!!Hıncal ulucursun Özbek Galatasarayin kurtulusudur.
Hincal uluc:Gerçek Galatasaraylı Dursuna oy verir
HIncal uluc:Esrefin nasıl bir HERIF olduğu belli. Esrefin başkan olması sadece kendisine yarar
Malesef azinlik darbesiyle kulubumuzun gelecegini caldilar.camposu test edemedik malesef
Dursun kazanır. Hoca Okan Buruk olur.
Kaşar topçu transferleri bekliyorum ve istiyorum. Gençmiş mençmiş cart curt gerek yok
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi