- 18 Mayıs 2011
- 50.608
- 53.676
- 4.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada kasit zaten muhtemelen kilit topcular. Yoksa yabanci siniri simdiki hali gibi devam etse bile seneye kadroda 14 yabanci olacak yani kontenjan dolu olacak.Cica, Mustafa haricinde dogru karar.
Pusudadırdeğil evet hoca da dönmek istemez bu kdr çabuk nihayetinde bu kadroyla başarısız oldu ama sonrası için pusudadır
değil evet hoca da dönmek istemez bu kdr çabuk nihayetinde bu kadroyla başarısız oldu ama sonrası için pusudadır
Dursun Özbek 'in kazanması gerektiğini gösteren başka bir detay daha. Artık buradan Özbek' in akıllandığınj da görebiliyoruz.
Terim dönmez30 mayıstan sonra bi daha konusalım reis bunu
İlk tarih için katılımda çoğunluk bekleniyor,yanlış olabilir ama bildiğim kadarıyla toplam üye sayısının yarısından 1 fazla kişinin katılması gerekiyor ilk tarihte seçim yapılabilmesi için.Şimdiye kadar hiç oldu mu bilmiyorum, zor sanırım.11 Hazirana 3 hafta var...
yav 4 haziranda toplansalarda 1 hafta kazanılsa bari yav. Anlamıyorum genelde niye hep ilk tarih kesin ertelenir diye bakılır edilir.
İlk tarih için katılımda çoğunluk bekleniyor,yanlış olabilir ama bildiğim kadarıyla toplam üye sayısının yarısından 1 fazla kişinin katılması gerekiyor ilk tarihte seçim yapılabilmesi için.Şimdiye kadar hiç oldu mu bilmiyorum, zor sanırım.
Resmi sitemizde bulunan rakamlar.Kaydı açık olması gerekiyor dersek sizin dediğiniz gibi 4500 üstü olması gerekiyor heralde.4000 küsür ediyor galiba o gereksinim ama yav - ben hatırlamıyorum o kadar kişinin ktıldığı bri seçim
erden timuru yemese bari bu düzen. basket biraz başarı yakalayınca menfaatçi tayfa hemen timurun etrafını sarmıştır kesin, basket maçına gidip show yapmalar falan da başladı.
Nisandaki aciklamalarina bakarsan hoca icin bitmemis.geri dönüp,kendini ispatlama istegi var bariz..cok yakında bircok dedikodu cikmasi muhtemelTerim dönmez
Bitti o iş
En fazla Katar milli takımı yapar
Ayrıca Terim'in dönmesi demek Galatasaray'ın huzursuz olması demek bu saatten sonra
sanah haberlerinde gördüm bunu açıklama öncesinde benden hızlı davrandın