Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değil evet hoca da dönmek istemez bu kdr çabuk nihayetinde bu kadroyla başarısız oldu ama sonrası için pusudadır

11 Hazirana 3 hafta var...

yav 4 haziranda toplansalarda 1 hafta kazanılsa bari yav. Anlamıyorum genelde niye hep ilk tarih kesin ertelenir diye bakılır edilir.

11 Hazirana 3 hafta var...

yav 4 haziranda toplansalarda 1 hafta kazanılsa bari yav. Anlamıyorum genelde niye hep ilk tarih kesin ertelenir diye bakılır edilir.
İlk tarih için katılımda çoğunluk bekleniyor,yanlış olabilir ama bildiğim kadarıyla toplam üye sayısının yarısından 1 fazla kişinin katılması gerekiyor ilk tarihte seçim yapılabilmesi için.Şimdiye kadar hiç oldu mu bilmiyorum, zor sanırım.

İlk tarih için katılımda çoğunluk bekleniyor,yanlış olabilir ama bildiğim kadarıyla toplam üye sayısının yarısından 1 fazla kişinin katılması gerekiyor ilk tarihte seçim yapılabilmesi için.Şimdiye kadar hiç oldu mu bilmiyorum, zor sanırım.

4000 küsür ediyor galiba o gereksinim ama yav - ben hatırlamıyorum o kadar kişinin ktıldığı bri seçim

4000 küsür ediyor galiba o gereksinim ama yav - ben hatırlamıyorum o kadar kişinin ktıldığı bri seçim
Resmi sitemizde bulunan rakamlar.Kaydı açık olması gerekiyor dersek sizin dediğiniz gibi 4500 üstü olması gerekiyor heralde.
2AFA8091-6862-4FDE-921A-5E398C7CAFB6.jpeg

Terim dönmez

Bitti o iş

En fazla Katar milli takımı yapar

Ayrıca Terim'in dönmesi demek Galatasaray'ın huzursuz olması demek bu saatten sonra
Nisandaki aciklamalarina bakarsan hoca icin bitmemis.geri dönüp,kendini ispatlama istegi var bariz..cok yakında bircok dedikodu cikmasi muhtemel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt