Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur fatih terimi isteyecek büyük ihtimal,hocayla iletişime geçmesi bence an meselesi.bi detaylı bakacagım

Dursun Özbek: "Henüz hiçbir teknik direktör ile anlaşmadık. Seçimden önce böyle bir şey söz konusu değil. Seçimden sonra teknik direktör konusuna bakacağız." (Sabah)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hızlıca baktım adam 3 kez çişe falan mı kalktı gitti - baya havada muhabbet. sallamıyorum pek bu ikiliyi.

Bir kere izinleri alınmış demek ne demek onu açıkla - Yapı ruhsatı mı alınmış (ki eski ise yenilenmesi gerekir öyle önceden alının her daim geçerli olmaz ) yeni yönetmelik var mı (proje açısından) - revize gerekir mi. Öyle hazır - izinleride var demekle olmuyor o iş. Boş boş doldurma

şimdi metin öztürk okanla görüştüğnde bi rakam telafüz ettiyse herfle pazarlık da yapamazlar. 😬

Cengiz'İn de bir şey verdiği yoktu ki? Aysal Galatasaray'a AIG zamanında yardımcı olmuş denilene göre. Benim Galatasaraylı zenginler arasında Erden Tİmur var şu anda olanlar arasında bir de kendisinin tavırlarını pek sevmesem de Dincer Azaphan. Yoksa burada diyoruz Özgörkey, Güymezgil zengin diye ama hiç sponsor olduklarını görmedim bu adamların.
Bu Dinçer Azaphan gerçekten para verecek kadar zengin mi

Verdiği para yanlışım yoksa 200 bin dolar civarında bir paraydı diye hatırlıyorum

Ama öyle bir PR'ı yapılıyor ki görende milyon dolarlar filan verdi sanacak

okan gelirse ne yapar tabiki bilinmez fakat fatih hoca gelirse iyi bir helvacı bulmakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt