Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hbre bak

nevzat-dindar.jpg

Eşo başkanın webinar hamlesi bile boş bardaktan su içen herifin fanslarını kudurtmaya yetmiş.
bu toplantının ne kadarı çıakcak acaba haber olarak ? neyi hedeflediğini ne kadar neyi başarma planı olduğunu sonrasında "projelerini tanıttı bizlere" cümlesiyle atmak güzel olmaz.

Bir yerde Colombus projesini üstlenir gibide olmuştu galiba - belkide Özgörkey o yüzden karşısında bugün.

Ulan ne hale geldik yagli surat dursun baskan olsun diye dua ediyoruz denize dustuk yilana sariliyoruz esref denen dede gelirse tamamen batariz baskanlik tecrubesi olan birini tercih ederim

bu toplantının ne kadarı çıakcak acaba haber olarak ? neyi hedeflediğini ne kadar neyi başarma planı olduğunu sonrasında "projelerini tanıttı bizlere" cümlesiyle atmak güzel olmaz.

Bir yerde Colombus projesini üstlenir gibide olmuştu galiba - belkide Özgörkey o yüzden karşısında bugün.

katılabilirsin heis istersen

geçmiş senelerden hazirun list internetten bulunabiliyor 😈 başlamağa yakın doldurup girilir diye tahmin ediorm

katılabilirsin heis istersen

geçmiş senelerden hazirun list internetten bulunabiliyor 😈 başlamağa yakın doldurup girilir diye tahmin ediorm

ben üye numarası istediğini görünce "he bakamıyoruz" diyip kapadıydım siteyi tivitte görünce. şu elderlardan biri ile belki :D

Bu avatar ile katılmayı düşünebilirim.

kyujhgfsd.webp

Eşo başkanın webinar hamlesi bile boş bardaktan su içen herifin fanslarını kudurtmaya yetmiş.
İyi ki Özbek aday olmuş diyelim o vakit Metin Öztürk adayken nasıl olsa kazanırım diye düşündüğünden herhalde hiç bir proje açıklamamıştı kendisi.

Proje yumurtlanmasını oldum olası sevmem. Çoğu da zırvadır.

Şuan Galatasarayın 3 sorunu var. Florya yeni tesisler ve banka. Bunlarla ilgili atılacak adımlar dışında hicbir seyle ilgilenmiyorum

Proje yumurtlanmasını oldum olası sevmem. Çoğu da zırvadır.

Şuan Galatasarayın 3 sorunu var. Florya yeni tesisler ve banka. Bunlarla ilgili atılacak adımlar dışında hicbir seyle ilgilenmiyorum
Zaten projelerde bunlar üzerine yoksa başka ne projeleri olacak hatta bence iki yönetimde kendi projelerini ve elde etmeyi planladıkları gelirleri gerekse yapım maliyetlerini detaylıca açıklayıp bu konuda taahhüt imzalamalılar eğer dedikleri gelirden düşükse üstünü ve maliyetleri dediklerinden fazlaysa o fazla olan maliyetleri kendileri karşılayacağına dair. Yoksa projem buydu ama istediğimiz gibi olmadı tarzı bir olay kabul edilmemeli.

Bu takımın para kazanması sportif başarıya bağlı. Stad gelirleri Avrupa gelirleri ve oyuncu gelirlerinin kapısı sportif başarıdan geçiyor

28 mayistaki finaldeki mac anlatımından 3 gun once gelecekmis fatih hocam,şükrü hanedarda istanbulda,necati atesle beraber🧙‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt